URPREMIERE på Bora Bora:

Dadadans og koreograf Helle Bach inviterer i still going WRONG til stævnemøde med fem dansere, der søger lykken i perfektionen men finder glæden i de fejl, der skaber uforudset liv.

På scenen bekender og bekæmper fem dansere deres egne og andres fejl i et virvar af svedige hænder, blussende røde kinder og fødder, der tripper for at løbe væk. Her afdramatiserer danserne det pinlige og afvæbner skammen med humor.

Dadadans har gennem det sidste år afholdt åbne workshops, opstillet fysiske og mail-postkasser og bedt folk om at donere deres egne fejlhistorier, -citater og –tanker. Sammenholdt med de medvirkendes erfaringer med fejl har det givet en uendeligt hav af fejl og mangler, som forestillingen har fisket inspiration i.

“I have not failed. I’ve just found 10,000 ways that won’t work.” Citat af Thomas Edison

Kom grin og græmmes med og af still going WRONG, som personlige brister blottes og koreografien udfolder sig i et potpourri af fejl.

 

Idé og koncept: koreograf Helle Bach

Medvirkende: Alexandre Bourdat, Raphael Eder Kastling, Tiziana Fracchiolla, Marylise Tanvet og Esther Wrobel.

Forestillingen har premiere på Bora Bora – Dans og visuelt teater I Århus 8. maj og coproduceres af Bora Bora. Den er støttet af Aarhus Kommune, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond, Wilhelm Hansen Fonden, Statens Scenekunstudvalg og Københavns Kommune.

Se mere på www.dadadans.dk