Oplev Mute Comp. Physical Theaters  danseforestillinger NAGHOL, MARSHMALLOW og PROJEKT X på Bora Bora.

En aften med tre forestillinger, som alle tager udgangspunkt i tematikken ´at (gen)finde sig selv igennem ritualet:

NAGHOL

NAGHOL er navnet på en manddomsprøve på Stillehavsøen Pentecost. I duetten NAGHOL dykker Mute Comp. ind i ritualernes verden og belyser forskellige kulturers ritualer – deres betydning og kvaliteter. Duetten blev produceret under den portugisiske festival Angel Art Festival i august 2012.

Idé, koncept og koreografi Kasper Ravnhøj og Louise Hyun Dahl
Dans
Kasper Ravnhøj og Louise Hyun Dahl
Lyskonsultation Michael Breiner
Teknik og afvikling Jacob Stage
Varighed 30 min.
MARSHMALLOW

MARSHMALLOW handler om jackass-generationens behov for at gå til det ekstreme for at mærke livet. At føle sig i live og hele tiden blive stimuleret og opfyldt til det maksimale, uanset omkostningerne. Duetten havde premiere i 2007 på Sct. Marks Church, hvorefter den blev opført på Bard College, New York og efterfølgende på den internationale festival ”Open Look” i Skt. Petersborg, Rusland.

Idé, koncept og koreografi Kasper Ravnhøj
Dans Kasper Ravnhøj og Raphaël Eder Kastling
Lyskonsultation
Michael Breiner
Teknik og afvikling Jacob Stage
Varighed 15 min.

 

PROJEKT X

PROJEKT X er et hardcore fysisk gruppestykke under titlen We were exploding anyway. Forestillingen er skabt til minde om den svenske koreograf Per Jonsson, der begik selvmord på premiereaftenen på sin forestilling “Rivers of Mercury” i 1998. PROJEKT X er resultatet af en kortere arbejdsproces, hvor Kasper Ravnhøj ekstraordinært har inviteret en række danske såvel som udenlandske dansere under uddannelse til at arbejde med kompagniet og dets særegne udtryk.

Idé, koncept og koreografi Kasper Ravnhøj
Koreografisk konsulent Louise Hyun Dahl
Dans Kim Tuerlings (NL), Sherwin Reyes (DK), Élisabeth Birta Sveinsdóttir (IS), Karin Frankel (S), Maren Fidje Bjørneseth (N), Julie Rasmussen (N), Nadia Roccato (DK), Sarah Hedegaard (DK), Sofie Mage (US) og Tilde Nielsen (DK)
Lyskonsultation Michael Breiner
Teknik og afvikling Jacob Stage
Varighed 15 min.

 

OM MUTE COMP. PHYSICAL THEATRE

Mute Comp. alias Kasper Ravnhøj og Jacob Stage har siden 1999 markeret sig nærmest eksplosivt og står i dag på det danske danseteaters absolutte forgrund. Ravnhøj og Stages eksperimenter har en fanden i voldsk crash dance karakter, hvor lemmerne kastes ind som indsats. Den bevægelsesmæssige udfoldelse er ofte på kanten af det fysisk umulige med risikobetonede bevægelser og trinsekvenser.

Kompagniet har siden stiftelsens dag ét, i 1999, kommenteret alvorlige samfunds- og samtidsrelevante emner som tortur, propaganda, død, sorg og katastrofer. Det er ofte rørende historie med karakterer, overraskelser og relationer/ situationer som publikum kan relatere til.

Læs mere på www.mute-comp.dk