URPREMIERE på Bora Bora:

En ekspedition ind i kulturens jungle for at udforske arten ‘The Performance Artist’. Oplev de grønne væseners utrættelige strabadser for at opretholde deres territorium og deres helt eget egological landscape. Aarhusianske HIMHERANDIT Productions blander humor med fysisk teater, performance og dans.

Få et indblik i tilblivelsen af ‘Ego-logical Landscape’ her.

De seneste gennembrud inden for Zoologi har ladet menneskeheden opdage, studere og forstå eksistensen af skjulte dyr ude i verden.

Ekspeditioner ind i de dybeste have, mørkeste jungler og højeste bjerge har tilladt observationer af skjulte arter, der er både sjældne og ekstraordinære.

Ego-Logical Landscape er et resultat af Himherandit productions seneste ekspedition ind i en af de største jungler af dem alle; Kulturens jungle. Vær med i denne fascinerende rejse ind i junglen for at følge, observere og lære om et af de mest usædvanlige og ekstraordinære væsner af dem alle:The Performance Artist (eller Artistco Performphalarope)

Publikum har mulighed for at læne sig tilbage og studere disse væsner på tæt hold – nogle af de mest mystiske, fascinerende og bizarre skabninger af dem alle. Opleve dem interagerer, lege og opholde sig i deres naturlige habitat.

Sammen vil vi bevidne deres store tilpasningsevne, som de transformerer og skifter ind og ud af forskellige egenskaber og manerer. Disse skabninger har ikke fået kælenavnet “sh-ape skiftere” for ingenting! Se med, når de iklæder sig forskellige personas og forklædninger som et middel til at overleve i junglens strenge og krævende klima. De skifter ham og skjuler sig fra surrealistiske padder til og Doda-Dada’ist fugle (blandt andre forklædninger). Disse to underlige eksemplarer skal arbejde hårdt for at fastholde deres lykkelige hjem, territorium og deres eget Ego-Logical Landscape i midten af junglen.

Gå ikke glip af muligheden for at studere disse to skabningers adfærd i februar i en spændende zoologiske opdagelse om den fascinerende verden af Artistco Performphalaropes.

Ego-Logical Landscape kombinerer fysisk teater, performance og moderne dans til et fuldlængde produktion der er coproduceret mellem Himherandit Productions og Bora Bora.

Koreografi og performance: Andreas Constantinou og Noelia Mora Solvez
Dramaturgi: Magnus Grøner Erboe
Kostumedesign: Jeppe Worning
Produktion: Adric Constantinou

Med støtte fra: Kulturudviklingspuljen, Kultur og Borgerservice, Århus Kommune.

Læs mere på www.himherandit.com