VELKOMMEN TIL MASKINRUMMET FOR BLÆNDVÆRK, SKUESPIL OG ANDRE BEDRAG! 

Cover up er en fræk og humoristisk forestilling om røgslør, dækhistorier, afledningsmanøvrer og iscenesættelser. Om alle de situationer, hvor der ”ikke er noget at komme efter”.

BEMÆRK: Ingen forestilling d. 3. oktober

Faktiske hændelser og aktuelle mediehistorier har sendt skuespiller og instruktør Annika B. Lewis ud i en afklædende undersøgelse af en virkelighed, hvor rollespil og teaterattituder er business as usual; Lige fra medie-designede toppolitikere, til spindoktorers framing af budskaber, sensationspressens jagt på historier… eller vores egne selviscenesættelser på nettet.
Det er spil for galleriet – og vi er gode til det!
Men hvor langt ville du gå for at nå helt til tops?
Med bid og humor sættes der spørgsmålstegn ved magtens præmisser og ved vores omgang med de historier, vi bliver fodret med.

Mandag d. 24. september blev Annika B. Lewis interviewet i P1 Morgen om Cover Up. Hør indslaget herunder (Varighed 5:40 min.) (C) DR 2012.
Annika B. Lewis i P1 Morgen

EKSTRA: Politik på Speed – Foredrag v. Niels Krause-Kjær d. 2. oktober kl. 18:00 på Bora Bora.
I anledning af Cover up holder journalist mm. Niels Krause-Kjær foredrag med titlen ”Politik på Speed”. Om magt og medier, om den evige valgkamp og om, hvorfor politikerne sjældent mener, ‘at der er noget at komme efter’, selv om alle ved, at der er masser at komme efter. Der er gratis adgang mod forevisning af billet til Cover up. Du kan også købe billet til foredraget alene (køb billet her).
 
KASSANDRA PRODUCTION er aktuel, skæv og vedkommende scenekunst, som kombinerer det trivielle med det filosofiske, det folkelige med det finkulturelle. En kunstnerdrevet platform for scenekunst i spændingsfeltet mellem dans, teater og performance.
Annika B. Lewis er stifter og kunstnerisk leder. Med Cover up fortsætter hun sit kunstneriske virke, som udfordrer teaterbegreberne og udforsker nye performative rum for at skabe originale, stringente forestillinger på internationalt niveau. Med dramatiker Gritt Uldall-Jessen danner hun en markant duo, der tidligere har lavet alt fra traditionelt teater, dans og performance til interventioner og kulturaktivisme. Denne gang har deres kompromisløse kunstneriske samarbejde fået stærkt selskab af bl.a. scenograf Filippa Berglund.
 
MEDVIRKENDE
Idé og iscenesættelse: Annika B. Lewis
Forestillingen er udviklet af ensemblet
Scenisk tekst, tekstbearbejdning: Gritt Uldall-Jessen
Scenografi og kostumer: Filippa Berglund
Performere: Jacob Melchior, Steffen Nielsen og Annika B. Lewis
Musik og video: Anders Krøyer og Jens Mønsted
Lysdesign: Morten Ladefoged
Dramaturg: Anne Hübertz Brekne
Konsulent: Thomas Hejlesen
Strategisk marketing: Jakob D. A. Nicolaisen
Assistent: Ditte Bille Winther
Researcher: Laura Na Blankholm
Viral video/edit: Christoffer Brekne
Foto: Anders Krøyer (Cover up), Jens Mønsted (plakatfoto), Jens Peter Engedal (forestillingsfotos)
Grafik & Layout: Helge Dürrfeld/TheArtCom
Varighed: 65 min.
Produceret af: Kassandra Production i en co-produktion med Bora Bora.
Forestillingen er støttet af: Statens Kunstråds Scenekunstudvalg, Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje, Kulturstyrelsen, Bikubenfonden, Danske Dramatikere, Tuborgfondet.