Reumertvinderen 2010 og 2012, Tina Tarpgaard og recoil performance group har inviteret debuterende koreograf Nelson Rodriguez-Smith til at skabe den ene halvdel af dobbeltforestillingen …and it ends TWICE.
Aftenen byder således på to koreografier, der begge lader dansen udspille sig i scenerum skabt af henholdsvis interaktivt lys og interaktiv lyd.

Tina Tarpgaards værk TØRST er en kraftfuld duet for to mandlige dansere om kampen for at overleve. Om kroppe strandet i en gold og øde ørken – et sted, hvor fornuften for længst har veget pladsen for dyrisk instinkt og maniske drifter. TØRST lader koreografi og sofistikeret interaktiv videoscenografi smelte sammen til det unikke visuelle univers, som er kendetegnende for recoil – her danses der i glohedt, animeret, ørkensand.

MENTE undersøger Nelson Rodriguez-Smith den manipulerede virkelighed, vi oftere og oftere møder. I et interaktivt lydunivers dykker MENTE ned i det ubevidste. En drømmeagtig tilstand, hvor realiteter udviskes, og virkeligt bliver uvirkeligt. Inspireret af vores stigende brug af teknologi i håndholdt form undersøger MENTE, hvad det er, teknologiens fantasiverdener kan, når det hele bliver for meget, og vi prøver at slippe væk?

Tina Tarpgaard fortæller her om arbejdet med forestillingen.

Varighed:ca. 1t 30 min med pause

Medvirkende: Jonas Örknér, César Garcia og Siri Wolthoorn
Koreografer: Tina Tarpgaard og Nelson Rodriguez-Smith
Arrangør: recoil performance group
Producent: recoil performance group
Videodesign: Jonas Jongejan
Lysdesign: Søren Knud

www.recoil-performance.org