Hvad er Junge Hunde?

Junge Hunde Festival præsenterer scenekunst fra hele Europa. En Junge Hund er en ”upcoming” professionel scenekunster, der har et stort talent, men stadig ikke har fået sit gennembrud. Festivalen er til for at hjælpe en sådan scenekunstner et skridt videre mod sine kunstneriske mål og til at skabe kontakt til et større publikum både nationalt og internationalt. I Junge Hunde er der også plads til de kunstnere, der vil afprøve noget nyt, men mangler netværk, kompetencer eller ganske enkelt en platform for afprøvning og udforskning.

Junge Hunde Festivalen har et klart fokus på de deltagende og deres mulighed for networking. Vi kan byde på workshops, master classes, brass talks, procesanalyser, faglige feedbackarrangementer og meget meget mere. Alle får vist deres projekt to gange i løbet af festivalen.

Junge Hunde takker af efter en veloverstået festival

Den sidste Junge Hunde Festival med os som arrangører blev afholdt 18.-27. oktober 2012 i samarbejde med det nye kulturproduktionscenter i Aarhus, Godsbanen, og temaet var interdisciplinær scenekunst (ID).

Vi vil gerne takke de medvirkende, samarbejdspartnere, frivillige og publikum for seks forrygende festivaler med masser af spændende forestillinger/visninger inden for dans, performance, film, installationer og projekter.

Se PROGRAMMET FOR JUNGE HUNDE ID FESTIVAL 2012.

For kunstnere:
Vi annoncerer ofte calls for artists både fra vores egne projekter og festivaler samt fra vores tætte samarbejdspartnere, primært i udlandet. Se listen her.

For mere information kontakt Hannah Oxenvad Svarrer: hannah (at) bora-bora (dot) dk.