Ansøgning

Hvilke sprog accepterer I i ansøgningen?

Da vi er et internationalt residensy centre med ønsker om en kontinuerlig udveksling i jurymedlemmer, accepterer vi kun ansøgninger på engelsk.

Kan jeg sende flere ansøgninger til flere forskellige projekter?

Ja. Du er meget velkommen til at søge med mere end et projekt, så længe hvert projekt har sin egen ansøgning.

Jeg har ikke video/hvilken type video skal jeg tilføje?

Vi har brug for noget video materiale for at kunne få en ide om hvem du er og de værker du har skabt indtil nu. Vi ser helst at det er videoer med hele forestillinger, work-in-progress eller fra prøver. Kvaliteten er ikke så vigtig dvs. det må gerne være optaget på en mobiltelefon eller lignende, hvis du ikke har andet. Forestillingstrailers og lignende videoer er ikke så brugbare for os.

Husk at inkludere passwords hvis du bruger youtube, vimeo etc.

Jeg har glemt at tilføje CV / videoer / andet, hvad skal jeg gøre?

Du kan ikke få adgang til din ansøgning, når den er sendt. Hvis du har glemt at inkludere vigtige materialer i din ansøgning, så send det til os i pdf. formular, tydeligt mærket med ansøgerens fulde navn samt den e-mail, hvorfra den oprindelige ansøgning blev sendt. Vi vil derefter tilføje det til din ansøgning manuelt. Du skal sende det inden deadline, til [email protected]

Kan jeg ansøge via e-mail til et medarbejder hos Bora Bora?

Nej, det kan du ikke. Den eneste måde at ansøge om ophold på hos Bora Bora Residency Centre er via ansøgningsskemaet, når det er online.

Jeg har noget ekstra materiale, som jeg gerne vil sende efter deadline, er det muligt?

Du kan altid sende os ekstra materiale, video af dit arbejde osv., Men vi kan ikke garantere, at juryen vil overveje det, når udvælgelsesprocessen begynder, så sørg for, at din ansøgning indeholder alt det materiale, du vil have os til at se på.

Kan jeg få feedback på min ansøgning?

Vi har desværre ikke mulighed for at give feedback på ansøgninger der ikke resulterer i et residency, men vi anbefaler selvfølgelig at man sætter sig ind i ansøgningsmaterialet på forhånd, søger i god tid og formulerer sig præcist.

Kunstnerisk område og deltagere

Kan vi søge som kollektiv/gruppe?

Det kan I godt. Hvis I er en gruppe, et kollektiv eller en duo af koreografer/skabere bag det værk I ønsker at søge med, skal I inkludere dette i projektbeskrivelsen så det tydeligt fremgår, hvem der søger. En af jer skal officielt anføres som ansøger, af administrative årsager. Det er for at vi kan kontakte jer omkring jeres ansøgning.

Kan jeg søge hvis jeg er en kunstner/skuespiller med en ide, der er en slags koreografisk?

Ja, du er velkommen til at søge, men du skal vise os i din ansøgning, hvordan det er relevant inden for rammerne af residency programmet, og det koreografiske element skal være stærkt repræsenteret.

Kan jeg søge hvis jeg er film- / tv-instruktør med koreografisk synspunkt?

Ja, du er velkommen til at ansøge, men du skal vise os i din ansøgning, hvordan det er relevant inden for rammerne af opholdsprogrammet, og det koreografiske element skal være stærkt repræsenteret.

Kan jeg søge med en forestilling, der bare kræver produktionstid?

Vi opfordrer dig til at bruge denne opholdstilladelse til at udforske nye værker og arbejde med / samle inspiration til en ny retning, ny metode, ny teknologi eller forskellige arbejdsmetoder. Dette bør ikke betragtes som et produktions-residency for allerede færdige stykker, men som et rum, hvor du kan dyrke dine ideer. Du er dog velkommen til at ansøge inden for et hvilket som helst trin i din proces.

Jeg ved ikke, hvem deltagerne/danserne bliver endnu, kan jeg stadig søge?

Ja selvfølgelig. Hvis du ved, at du skal bruge et par dansere eller en videograf / tekniker / scenograf osv. Men ikke kender nogen endnu, eller hvis du ikke er sikker på hvem der vil være tilgængelig, så skriv det bare i din ansøgning. Vi hjælper gerne med at finde nye og interessante mennesker til at arbejde med, hvis det er nødvendigt.

Jeg ved ikke hvem min mentor vil være, er det et problem?

Det er slet ikke noget problem. En del af residency-programmet består i at hjælpe dig med at afdække, hvad og hvem du har brug for i dit projekt. Du har muligvis en klar ide om, hvem der kan være din mentor, men selvom du ikke gør det, så har du måske nogle tanker om, hvilket område af ekspertise en mentor kunne have. Holdet på Bora Bora kan hjælpe dig med at finde en passende mentor til dig og projektet, hvis din ansøgning er vellykket. Hvis du har flere spørgsmål omkring en mentor, kan du finde yderligere spørgsmål og svar længere nede på denne side specifikt om mentor rollen.

Co-produktion

Kan jeg søge en co-produktion, hvis jeg ikke er dansk, men har hjemsted i Danmark?

Ja du kan. Co-produktionen støttes af Bikuben Fonden og støtter danske såvel som danske baserede kunstnere – hvilket betyder at du enten skal være dansk statsborger eller have en fast adresse i Danmark.

Økonomi

Detaljer om honorarer

Her kan du finde flere oplysninger om opholdet, herunder gebyrer, rejser og indkvartering ordninger.

Dækker Bora Bora Residency Centre mine/vores rejseudgifter?

Bora Bora Residency Center dækker gebyrer, rejsekostnader og indkvartering for op til fire deltagende kunstnere i hvert boliger – ja ja, vi dækker faktisk dine rejseudgifter.

Hvor mange kunstnere / dansere kan vi medbringe?

Residenscentret yder støtte til op til fire kunstnere, herunder dig selv, i et bopæl. Du er velkommen til at rejse ekstra midler og arrangere din egen bolig og rejse for at kunne medbringe flere kunstnere.

Deadline

Hvornår er næste deadline?

Se denne side for information om det næste open call og deadlines for ansøgning. Bemærk, at fristen vil følge GMT + 1 tidszone (København)

Jeg overskred ansøgnings-deadline med sekunder/minutter/timer/dage, kan jeg stadig søge?

Nej, desværre har vi ikke kapacitet til at gennemgå sene ansøgninger, da udvælgelsesprocessen finder sted umiddelbart efter deadline.

Mentor

Hvad er mentorens rolle?

Mentoren er ment som en “collaborator” og kan bruges som inspirationskilde, udfordring, ekspertviden eller noget helt andet. De behøver ikke nødvendigvis at være mentor i mentor/mentee forstand, og det er ikke meningen at det skal være en ‘lærer’. Mentoren kan være en bestemt person, en organisation eller en gruppe mennesker mv. Og er således ikke begrænset til en bestemt type person.

Er mentoren en af de fire personer, der er omfattet af residenciet?

Nej, mentoren er en add-on, som bliver inviteret til processen for at hjælpe / udfordre / informere dig. Residencycentret dækker indkvartering, rejser og et lille honorar for mentorrollen som en ekstra mulighed for at bringe nogen ind i processen.

Vil mentoren være der under hele opholdet?

Som en generel retningslinje, nej, de vil det ikke. Tanken om at have en mentor i dette opholdssted er at bruge dem som et udeblik og kun for et par timer / dage afhængigt af fagområdets fagområde.

Skal vi have en mentor for at kunne søge?

Nej, du behøver ikke allerede have en mentor eller har en overhovedet. Vi opfordrer dog kraftigt til at tænke på måder, hvorpå du kan benytte lejligheden til at udfordre dig selv og hvordan det kan gavne din forskning og / eller proces.

Værter og partnere

Hvor foregår mit residency?

Hvis du får tilbudt et residency, vil det som oftest foregå hos en af vores partnere. I nogle tilfælde huser vi også residencies på Bora Bora, men det kan ikke garanteres.

Hvor kan jeg se de tekniske specifikationer for hvert spillested?

Du kan finde oplysninger om spillesteder på deres respektive hjemmesider. Vi vil ikke være i stand til at love adgang til bestemte lokaler eller faciliteter, da dit ophold vil afhænge af, at lokaler og værter er tilgængelige. Hvis du angiver dine tekniske behov i ansøgningen, vil dette blive taget i betragtning, hvis du bliver tilbudt et residency.

Kan vi vælge, hvor vi gerne vil være mellem Bora Bora Residency Center partnere og værter?

Du kan altid stille en forespørgsel, hvis du ønsker at være et bestemt sted, men alle residencies vil være afhængige af tilgængelighed og vil blive matchet med den vært, vi finder frem til med dig, som vil være mest gavnlig for dig og dit projekt.

Kan vi vælge, hvor vi ønsker residency blandt de internationale partnersteder?

Udvekslingerne med vores internationale partnere vil ske som bilaterale udvekslinger mellem kunstnere baseret i Danmark og kunstnere baseret i partnerlandet. Kunstnerne for disse udvekslinger vil blive kureret i en dialog mellem partnerne, fx blandt ansøgerne i vores årlige open call. Så for eksempel som en belgisk kunstner kan du søge om ophold i det open call til residencies i Danmark, men ikke i partnerlandene. Som dansker eller dansk baseret kunstner kan du godt komme med ønsker, men vi stiller ingen garantier.

Hvad er tværsektorielle partnere og hvordan kan jeg bruge dem i et residency?

Vores tværsektorielle partnere er lokale virksomheder og organisationer, der arbejder inden for forskellige områder, men på en eller anden måde er interesseret i eller forbundet med scenekunst eller kreative processer på et eller andet niveau. Det er en mulighed for residency deltagere at forbinde med disse partnere for at udveksle viden, ideer og erfaringer, der kan forbedre dit arbejde under dit residency.

Andet

Jeg fandt ikke, hvad jeg ledte efter, hvor kan jeg stille mine spørgsmål?

Hvis du ikke fandt de oplysninger, du har brug for, enten gennem resten af ​​vores hjemmeside eller på denne side, er du velkommen til at sende os en mail på [email protected], hvor vi vender tilbage til dig så snart som muligt vi kan. Reaktionstiden lige før deadline vil nok være lidt langsommere, men vi svarer alle.