fbpx

 
Bora Bora

Bora Bora – Dans og visuelt teater præsenterer dans og scenekunst fra ind- og udland, arrangerer lokale, nationale og internationale festivaler og er et produktionscenter for det lokale dansemiljø i Aarhus.

Med flere partnere i forskellige netværk i Europa forsøger vi igennem udvekslinger at vise publikum det nyeste og friskeste, der bliver produceret indenfor visuel scenekunst. Samtidig samarbejder vi med partnerne om at internationalisere produktionsmulighederne for en lang række kunstnere i byen og i landet. Vi formidler så at sige kontakten mellem det aarhusianske publikum og europæiske kunstnere og mellem kunstnerne indbyrdes.

Festivaler er en vigtig del af Bora Boras profil og virke. Det er på disse, der nærmest har karakter af residencies, at kunstnere fra mange lande og publikum mødes og udveksler synspunkter, erfaringer og til tider indleder længerevarende samarbejder. Bora Bora har eksisteret siden den 1. juli 2011, hvor organisationen bag teatret Entré Scenen overtog driften af dansescenen på Brobjergskolen.

Dansescenen blev officielt åbnet med gallaforestillingen This Door Is Too Small (for a bear) af belgiske Needcompany den 17. februar 2012.


Alle Forestillinger