HeadQuarters er en oase i Aarhus, hvor god musik, dejlige oplevelser og en hyggelig atmosfære er i højsædet. Hver uge er der et væld af koncerter med primært fokus på ny original musik. Torsdag, fredag og lørdag er der autentisk natklub, hvor man let bliver ført tilbage til de originale discotheques hvor der danses løs hele natten. Her er det med afsæt i tanken om at musik ikke kun er det du ved du gerne vil høre, men også det du ikke vidste du gerne ville høre.
HQ, som stedet også kaldes, har som natklub ofte et musikalsk afsæt i soul, funk og disco, hvilket man også hurtigt fornemmer når man træder ind i de fysiske rammer, der emmer af 60’erne og 70’erne.
Med sin afslappede stemning, et udvalg af lækre drikkevarer til rimelige priser, komfortable hyggehjørner og venlig betjening, stiller HQ rammerne for en god aften.

Da HeadQuarters og Bora Bora deler indgang, har de to parter indgået et samarbejde hvor HQs rammer og personale danner foyer til alle forestillinger og arrangementer på Bora Bora. Her kan du slappe af og nyde selskabet før og efter Bora Boras forestillinger.

Du kan se hele HeadQuarters’ program på www.hq.dk

Åbningstider:
Mandag: lukket
Tirsdag: se program
Onsdag: se program
Torsdag: 19.00 – 03.00
Fredag: 19.00 – 05.00
Lørdag: 19.00 – 05.00
Søndag: lukket

Dørene åbner altid en time før forestillinger på Bora Bora starter (også dage hvor HQ ellers har lukket).

OBS: Hvis du er et band, der gerne vil spille på HeadQuarters, så skal du bruge booking-formularen.