Bliv frivillig på Junge Hunde Festivalen 2012 og kom tættere på scenekunsten!

Vil du være med til at forberede og afvikle én af Aarhus’ største scenekunstfestivaler? Har du en koordinator, en tekniker, en pr-/eventmanager i maven, og har du lyst til at prøve dine evner af og møde andre med samme interesser?

Så skal du melde dig som frivillig til Junge Hunde Festival.

Junge Hunde Festival er en ti dage lang festival for performance, visuel teater, cross over og dans, der finder sted 18.-28. oktober 2012 på dansescenen Bora Bora og Godsbanen. I løbet af de ti dage får vi besøg af 50 upcoming scenekunstnere fra hele Europa, viser et væld af forestillinger, holder workshops, publikumssnakke og meget mere. Det bliver en fantastisk heksekedel proppet med bl.a. kreativ markedsføring, professionelle produktioner og god gammeldags gæstfrihed, der skal få festivalen helt op at koge! Og det er i den forbindelse, at vi rigtig gerne vil have din hjælp.

Som frivillig på Junge Hundefestivalen bliver du en del af Bora Boras festivalhold; du får naturligvis partoutkort til hele festivalen, erfaring med professionelt festivalarbejde, gode muligheder for at netværke med kunstnerne og en helt sikkert anderledes og spændende festivaloplevelse.

Her er nogle af de ansvarsområder, som du kan komme til at arbejde med. Nogle af punkterne er markeret med [E] som et tegn på, at de frivillige her skal være trygge ved at kommunikere på engelsk med de deltagende kunstnere

  • Kunstnerkontakt [E] Ansvarlige for at hente kunstnerne på banen, pakker infomapper, viser til hotellet/teatret, undersøger eventuelle ændringer i rejsetidspunkt, viser rundt i byen, mv.
  • PR og kommunikation. Udtænker og udfører alternativ (/guerilla-) markedsføring, arrangerer spamdag for hele frivilliggruppen, samt dokumenterer festivalen via forskellige medier. Gerne lokalkendskab.
  • Fest og Balladeholdet Står for planlægning og afvikling af premiere-, midtvejs- og afslutningsfesterne.
  • Kreativ Catering Planlægger og sørger for forfriskninger til fællesarrangementer samt lidt ekstra lækkerier til kunstnerne/garderoben. Dagens medarbejderkage/frugt tager vi også gerne imod!

Du skal være fyldt 18 år for at melde dig.

Kunne det være noget for dig, så udfyld vores ansøgningsskema. Du kan kontakte Hannah Oxenvad Svarrer på [email protected], hvis du har spørgsmål.