AFLYST!

DEL AF MOVE YOUR MIND FESTIVAL

Se en hurtig oversigt over festivalprogrammet på moveyourmind.bora-bora.dk

Kom til workshop med koreograf Helle Bach og mærk dansekunsten på egen krop inden du går til forestilling.

Denne aften er du i workshop fra kl. 17:00 til 19:00 og ser derefter forestillingen "BEAT" på Bora Bora fra kl. 19:30 til ca. 20:30

Praktisk vil workshoppen bestå af en guidet fysisk opvarmning og specifikke øvelser. Igennem både improvisationer, enkle koreografier og partnerarbejde (på corona-afstand) vil du blive introduceret til dansens forskellige tilgange til kroppen - altså en undersøgelse og introduktion til de forskellige måder, som dansen bruger kroppen til at fortælle med.

Workshoppen er for dig, der kunne tænke sig at dykke ind i dansen som udtryk ved selv at komme på gulvet. Eller for dig der bare gerne vil mærke glæden i kroppen, der rører sig. Alle voksne kan deltage uanset alder og da det er din krop der tages udgangspunkt i, er det underordnet om du er nybegynder eller garvet danser.

Der er tre workshops med Helle Bach under Move Your Mind-festivalen: Onsdag d. 7., 14. og 21. oktober. De tre workshops er uafhængige af hinanden, så du kan deltage i en, to eller alle tre alt efter hvad, der passer dig.

Interviewet i videoen ovenfor er fra en af Helle Bachs tidligere workshops.

Begrænsede pladser. Max 14 personer.

OBS! Din billet gælder til både workshop og forestilling.
Workshoppen foregår i
Studio 2, Brobjergskolen, Valdemarsgade 1G st. th, 8000 Aarhus C.
Det er nabobygningen til Bora Bora ud mod Scandinavian Center.

Om Helle Bach

Helle Bach er uddannet danser fra Balletakademien Göteborg og Ménagerie de Verre, Paris. Hun arbejdede som danser i Frankrig fra 1991 frem til 2003. I 2004 grundlagde hun kompagniet dadadans, der flyttede til Aarhus i 2007 - tilknyttet til først EntréScenen og nu Bora Bora.

Helle Bach har løbende undervist i dans både som højskolelærer, til børn, unge og voksne samt professionelle på Dansstationen i Malmö og DanseHallerne i København.

I 2015 startede Helle bevægelsesatelieret "Det er rørende" i Aarhus, hvor fokus er på mindfullness for den bevægende krop.