DEL AF MOVE YOUR MIND FESTIVAL

Se en hurtig oversigt over festivalprogrammet på moveyourmind.bora-bora.dk

Velkommen til en Move Your Mind "Afterburner"! Har du ikke fået nok dans under festivalen, så har du en sidste mulighed for at få flyttet fødderne om måske også sindet i denne "bonus event". Vi afholder en "gaga class" mere om lørdagen klokken 11 til 12.

Kom til "dance class" med Gaga-underviser Kari Vig Petersen og mærk dansekunsten på egen krop.

I denne "Gaga/People class" har deltagerne mulighed for at kunne skabe forbindelse til deres krop og fantasi, at udforske deres fysiske fornemmelser, forbedre deres fleksibilitet og udholdenhed, og dertil at nyde glæden ved bevægelse i en indbydende og accepterende atmosfære.

Gaga er et bevægelsessprog, der er udviklet af Ohad Naharin, koreograf og kunstnerisk leder af Batsheva Dance Company i Israel.

Denne "dance class" guides af den verificerede Gaga-underviser, Kari Vig Petersen. Særligt er, at klassen guides via instruktioner, der er fulde af imaginære billeder - men det fundamentale i Gagas undersøgelse er det fysiske aspekt gennem en specifik bevægelsesproces. Væsentligt er at være lydhør over for kroppen, hvortil de fysiske bevægelser bliver grundlæggende. Gennem det improvisatoriske element kan hver deltager udforske den personlige forbindelse med Gaga i den fælles, udforskende og undersøgende workshop.

Læs mere om Gaga på Gagapeople.com.

På Move Your Mind-festivalen har du også mulighed for at se dokumentarfilmen "Mr. Gaga" om Ohad Naharin.

Begrænsede pladser. Max 40 personer.

Praktisk information:
Denne "Gaga/people class" er åben for 16+ år. Man kan deltage uafhængig af baggrund og bevægelseserfaring. Tidlige erfaring med dans er altså ikke en betingelse.
Denne "dance class" varer cirka en time.
Deltagerne opfordres til at påklæde sig komfortabelt, og skal være forberedt på at danse barfodet eller i sokker.
At medbringe vandflaske og håndklæde til brug efter klassen er anbefalelsesværdigt.

Workshoppen foregår i Store Sal på Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C.

Kari Vig Petersen

Følg Kari på hendes Facebook-side