UDSOLGT

"WOMAN" er en kompromisløs solo, der stiller spørgsmålet "Hvad betyder kvindelighed for dig?" til danseren og transmanden Daniel Mariblanca. Fuld af ild, modstand og håb udforsker "WOMAN" en transmands forhold til kvindelighed. Soloen udfordrer kønnenes stereotyper og grænser med en legende og modig tilgang.

Biografi

Andreas Constantinou er koreograf, instruktør og performancekunstner. Han har optrådt på teatre, museer og festivaler i Europa og Asien siden 2003.

Han er oprindeligt uddannet som danser og performancekunstner ved Trinity Laban Conservatoire, London, i 2003. Siden da har Andreas arbejdet og samarbejdet med virksomheder og kunstnere som Kitt Johnsons X-act, PunchDrunk Theatrical Experiences, CandoCo Dance Company og Uniform.

I 2003 etablerede Andreas HIMHERANDIT productions, som har turneret med danseteater og "site specific" performance installationer i hele Europa.

Andreas ledede afdelingen for moderne dans ved Klassiski Listdansskolinn i Reykjavik fra 2006 til 2009 og ledede siden danselinjen på Performers House i Danmark fra 2010-2013. Han har desuden undervist på Laban, The Place og Islands Kunstakademi. HIMHERANDIT productions har base i Aarhus og er i huskompagni på Bora Bora.