Del af The GENDERhouse Festival. Køb 5 billetter eller mere og opnå rabat (kun 60 kr. per performance)

DOBBELTPROGRAM:

WoMAN & WOMAN var nomineret til en Reumert-pris for Bedste Danseforestilling i 2017.

"WoMAN & WOMAN" er to soloværker, der præsenteres som et dobbeltprogram. Side om side blander de performance, fysisk teater og dans i en vild og visuel oplevelse. Forestillingerne er skabt i samarbejde med to kontrasterende udøvende kunstnere. Begge værker er baseret på emnet kvindelighed.

"WoMAN" er en transformativ solo skabt og udført af Andreas Constantinou. Denne poetiske performance bruger et rigt visuelt sprog for at skabe et klart landskab af feminine ærketyper. Fra jomfruen til den gamle kvinde, mellem dyr og menneske, udfolder billederne når performeren forvandler sig inde i et intimt rum af rosenblade og græs. Den originale musik er skabt i samarbejde med den hollandske komponist Marlou Vriens. Musikken fylder teaterrummet med spøgelsesagtige ekkoer, der skifter mellem guddommelige kor-lignende melodier og stemningsfulde lydlandskaber. "WoMAN" er et visuelt stærkt solostykke, med en mandlig performer i en søgen efter at finde sit eget feminine selv.

"WOMAN 1.1" er en kompromisløs protestpræstation og en kunstnerisk manifestation mod begrænsningerne af feminine stereotyper gentænkt, udspurgt og udført af den kvindelige feminist og performer Alice Tatge.

"WOMAN" i sin første udgave premieret i 2016 og blev udført og udtænkt i samarbejde med transspiller Daniel Mariblanca. I fremtiden vil himherandit invitere flere soloartister til processen for at identificere hver enkelt persons forhold til spørgsmål omkring femininitet og queer identitet, blive en aktiv manifestation og offentlig protest mod forudforståelser af køn og identitet af enhver art.
Side om side er disse to nye soloer en platform til at vise to forskellige perspektiver på og relationer til det feminine. En udviskning af linierne mellem hvad vi socialt opfatter som kvindelighed og en leg med de binære køns-systemer.

Læs mere på www.thegenderhousefestival.com

Dørene lukkes ved forestillingens start.
Foyer åbner en halv time før start.

OBS! Billetten gælder til begge forestillinger i dobbeltprogrammet.