ANG. COVID-19: Billetkøb og ankomst. Du kan trygt købe billetter til den kommende sæson på Bora Bora. Læs mere her!

DEL AF MOVE YOUR MIND FESTIVAL

Se en hurtig oversigt over festivalprogrammet på moveyourmind.bora-bora.dk

En forestilling hvor publikum er direkte medskabere til koreografien live på scenen.

"We Are Present" inviterer publikum ind i den kreative proces i en danseforestilling, hvor beskuernes input bruges af koreografen og to dansere som en del af forestillingen. En slags "instant koreografi" - tilsæt kun publikum - der på samme tid er både et foredrag og en forestilling.

I denne 90-minutters event får publikum indsigt i en koreografs tanker, dansernes måde at arbejde på og tilegner sig teknisk viden, som de kan bringe med sig til fremtidige danseforestillinger, de måtte opleve.

Publikum bliver bedt om at tage nøjagtige beslutninger, der vil påvirke koreografens kreativitet. Han skal øjeblikkeligt reagere på de ydre stimuli og begrænsninger ved at stole på og udvikle sine instinkter i modsætning til at forlade sig på sin rationelle side. Danserne bliver udfordret til at fortolke information så hurtigt som muligt, uddybe og levere på performance-niveau.

Forestillingen guider publikum ind i begivenheden, så de føler sig gradvist involveret. Og når forestillingen når sin slutning bliver de publikummer, der ønsker det, også performere på scenen.

Hvis du skal til forestillingen kan du allerede nu sende titlen på dit yndlingsmusiknummer til Fabio, så han og danserne kan lade sig inspirere til forestillingen: http://music.bora-bora.dk

Dialog til d'sært

Er du nysgerrig på din egen og andres oplevelse?

På Move Your Mind festivalen tilbyder dig/jer at udvide din/jeres oplevelse efter hver eneste forestilling. Via en række eksperimenter med guidede samtaler med andre publikummer åbner vi for forskellige måder at at reflektere over din oplevelse på.

Samtalen ligger i umiddelbar forlængelse af forestillingen. Vi tilbyder desuden et glas vin/sodavand/øl til gengæld for din tid og dit bidrag til debatten.

Samtalerne foregår på dansk - Begrænset antal pladser.

DU TILMELDER DIG VED AT FORETAGE ET GRATIS "TILKØB", SOM DU AUTOMATISK BLIVER SPURGT OM, NÅR DU KØBER BILLET (INDTIL DER ER UDSOLGT AF PLADSER).