OBS! Forestillingen onsdag d. 28. februar er aflyst.
Der er ingen ændringer de andre to dage. De forløber som planlagt.

Det handler om danseren. Det handler om dig. Det handler om os. Det handler om at formulere spørgsmål og søge mange svar. Det handler om at omformulere det, vi allerede ved. Det handler om bevægelse og hvorfor vi gør hvad vi gør. Det handler om proces. Det handler om forskellige resultater og artikulationer. Det handler om dette og det. Det handler om We Are Dancers.

Velkommen til tre sensoriske og foranderlige aftener med samspil, bevægelse, ord, lyde og tanker.

I løbet af en to år lang proces har Fanclub indsamlet en bred vifte af materialer der, mere eller mindre direkte, relaterer til danseren som skikkelse. Gennem artikulering, omformulering og “re-membering” bruges materialet til at udforske forskellige måder for opfattelse og relation til vores omgivelser. Hvordan kan danseren som skikkelse inspirere til alternative perspektiver, tilgange og synergier - på og af scenen?

På Bora Bora udfoldes den sidste i en lang række resultater af We Are Dancers, der gennem årene har gennemgået mange varierede udtryk og forme i sit møde med et publikum - bl.a. som en auditiv rejse, en performance lecture, en koncert, samt en række åbne danseworkshops. På denne måde manifesteres Fanclubs ambition om at udvide tanken omkring forestillingen som situation, samt performerens relation til betragteren.

Kom og (gen)oplev danseren som skikkelse, forestillingen som form, samt din egen position som publikum, når Fanclub indbyder dig til at være en del af deres dybdegående refleksion, hvor du selv har mulighed at influere din egen oplevelse.

I løbet af 2016-17 er "We Are Dancers" blevet præsenteret ved åbningen af ICE HOT i København, DANSEatelier, Koncertkirken ℅ Dansehallerne, Laboratoriescenen, Dansstationen’s Plattform og Creative Lenses i Malmö, samt under residensophold ved KORDA Art in Motion i Sverige, Human Future Dance Corps i Frankrig og Laboratoriescenen ved Dansehallerne i København.

Varighed: 2 timer inkl. pause.

Læs interview på engelsk om "We Are Dancers"

Om Fanclub

Fanclub (DK/SE/NO) er et danserkollektiv med base i København, bestående af Andrea Deres, Carolina Bäckman, Ellesiv V. Selseng og Sofia Karlsson. I 2010 gik de sammen med et ønske om at udforske nye arbejdsformer inden for dansekunsten. Som kollektiv er de i kontinuerlig forandring og samarbejder med kunstnere fra forskellige genrer, med ambition om at udvide kunstneriske horisonter, såvel som deres roller som dansere og selvproducerende kunstnere. Fanclubs arbejde spænder fra små og store sceneproduktioner, videokunst, performances, koncerter, delingsstrukturer og skriveritualer. "GONE HOME" blev præmieret af Statens Kunstfond i 2012 og "DEATH" turnerede Norden rundt i 2014.