(Tidligere titel: Fodgænger)

5. oktober udsolgt. Få billetter tilbage til 7. oktober.

OBS! Gratis artist talk med Don Gnu efter forestillingen mandag den 7. oktober.

URPREMIERE!
På en helt almindelig dag bevæger fire mænd sig gennem byen til fods. Med det længste ben forrest følger de hastigt strømmen uden at stille spørgsmål til lyskurvens dikterende stopdans, vejskiltenes uforbeholdne herskervælde eller andre af fællesskabets uskrevne regler for god opførsel. Indtil én af dem pludselig bestemmer sig for at gøre oprør…

Der bliver masser af rå fysik, hverdags-stunts og DON GNU attitude, når jorden under de fire performere bogstavelig talt forsvinder og de regler, rutiner og fælles normer, vi alle tager for givet, pludselig mister deres betydning. Et fodgængerfelt er ikke længere bare et fodgængerfelt, og god opførsel er ikke længere bare én ting.

WALK-MAN kaster nyt lys på hverdagens kedsommelige rutiner og længslen efter frihed og en legende tilgang til verden. Du vil aldrig krydse gaden på samme måde igen!

​WALK-MAN er den første forestilling i en trilogi om det almindelige livs ualmindelige oplevelser.

Anmeldelser

★★★★★
"Alle har en fest, når ”Walk-Man” løber af stablen. (...) En koreografi som strutter af energi, uhøjtidelighed, fantasi og livslyst. Alle fodgængerdansene oser konstant af drillesyge og legelyst, og danserne gestalter hverdagskendelige psykologier med deres gangarter, ansigtsudtryk og blikke."
- Kirsten Dahl, Århus Stiftstidende (læs hele anmeldelsen)

★★★★★
"Don Gnu lever bestemt op til forventningerne til deres omdømme som multitalenter og dygtige koreografer i Walk-Man. (...) Som en æske chokolade får vi de bedste godbidder sammensat efter en hver smag. Små og store indsigter om mandens væsen bliver pakket fint ind i stunts, dans, humor og forrykte abstraktioner der alt sammen giver sit bidrag til verden og skaber ny bevidsthed om det væsentlige. En æstetisk forestilling der vender op og ned på dagligdagens rutiner og giver frisk blod på tanden til at lege mere med måden at gå igennem livet på."
- Kulturnyt.dk (læs hele anmeldelsen)

Om Don Gnu

Don Gnu har bl.a. tidligere lavet forestillingerne "Mænd i sandaler", "Kvinde kend dit skab", "M.I.S. - natten lang", "A Snowball's Chance In Hell" og "Jagten På Det Grå Guld". "Kvinde kend dit skab" blev nomineret til en Reumert-pris og modtog Aarhus' publikumspris for scenekunst. Derudover har Don Gnu også skabt "N.A.R.G. - North Arena Rumble Game", der blev udvalgt til blandt de 20 bedste nye forestillinger i 2016 af det europæiske netværk af danseteatre, Aerowaves. I 2017 producerede Don Gnu den meget velmodtagede performance og ligeledes Reumert-nominerede "Human In Balance", der blev lavet i anledning af de to europæiske byer Aarhus' (Danmark) og Pafos' (Cypern) værtskab som kulturhovedstæder.