OBS! Artist talk den 29. september, samt workshops og showcases 26.-29. september. Læs mere her!

VIVA, VIVE! betyder "Leve Livet!" og nu kan du opleve Holstebros Black Box Dance Company (Marie Brolin-Tani) omsætte de ord til dans sammen med nogle af de bedste unge dansere fra Brasiliens Ballet Jovem Palácio Das Artes. Forestillingen består af tre selvstændige balletter, der alle handler om kærlighed, passion, mystik og ung energi.
Fire koreografer fra Brasilien, Danmark, Sverige og Sydafrika giver deres bud på kraftfuld moderne dans til rytmer og toner af bl.a. Egberto Gismonti, Arvo Pärt og Henrik Munch.
Første del er "Impromptu" af Tindaro Silvano. En fartfyldt koreografi sprudlende af den unge energi, man finder i den brasilianske storbymetropols natteliv - koreograferet minutiøst, men med følelse af frihed og improvisation.
I anden del, ”Being Me - Being You", tager Marie Brolin-Tani og Melody Putu udgangspunkt i unge menneskers søgen efter kærlighed og nærvær. Hvor både ensomhed og tosomhed kan være svær.
Tredje del er "Rites" af Alessandro Sousa Pereira om den kulturelle manifestation, der er til stede uanset hvor man kommer fra og hvilken religion man har.

Om Black Box Dance Company

Black Box Dance Company i Holstebro startede i foråret 2013 med Marie Brolin-Tani som kunstnerisk leder. Hun blev i sin tid uddannet som moderne danser i Stockholm, men fik sit gennembrud i Aarhus, hvor hun var med til at etablere et professionelt dansemiljø via MBT Danseteater i samme hus, som Bora Bora nu befinder sig i. I 2001 blev hun kunstnerisk leder af Skånes Dansteater i Lund og kom så i 2013 tilbage til den danske dansescene.