URPREMIERE!

En rejse igennem sang, levende musik og afro-cubansk dans fusioneret med mellemøstlige elementer. Splittet mellem ’fremmed’ og ’dansk’ kultur er Tricksteren i konstant bevægelse - mellem smerte, empati, optimisme og eufori.

Med "Trickster – made you look" udfordrer den cubanske danser Aline Sánchez Rodriguez og den iranske sanger Samara Bahrami hinanden, deres medspillende musikere og publikum i en komposition af musik, bevægelse, drama og improvisation.

Med en identitet, der er født i fjerne dele af verden og siden formet af et liv i Danmark, har de to initiativtagere og performere tilsammen lagt i støbeskeen til et unikt perspektiv på den aktuelle og umiddelbare verden, der omgiver os. Med en fod i hver lejr af ’fremmed’ og ’dansk’ kultur, og i et samfund med polariserede holdninger og splittede nationalfølelser, har de sammen og hver for sig gennemlevet mødet og sammenstødet med Danmark og danskerne. Disse livserfaringer, oplevelser og perspektiver mødes og udfordrer publikums egne perspektiver og foranlediger selvransagelse igennem et spejl af modsætninger, udfordringer, smerte, empati, optimisme og glæde. Således afspejles og udforskes kulturelle relationer, ritualer og restriktioner igennem en forestilling om ’os’ og ’de andre’.

Co-produceret af Bora Bora – dans og visuelt teater.

Spiller under Aarhus Festuge.

OBS! Ingen forestillinger torsdag d. 30. august. Og to forestillinger lørdag d. 1. september.