Denne dobbeltforestilling af koreograf Andreas Constantinou præsenterer modsatrettede perspektiver på det maskuline køn. Alt andet end subtilt og ikke over-koreograferet. Ved brug af rå æstetik, der kan mærkes i kroppen og er visuelt appetitvækkende begge værker er grove, rå og i deres vulgære tilstand. Fra den poetiske at brutalt ærlige.

The WOMANhouse
Fire kvindelige performere forvandler sig til mænd og udfordrer de sociale maskuline konstruktioner fra en kvindelig synsvinkel. Hvor begynder det maskuline og hvor slutter det feminine? Sammen håner, kæmper, knepper og bliver de vanvittige på en bizar rejse, der vil underholde, forvirre, og måske endda fornærme nogle.

ReDoing GENDER
Fra klassiske skulpturer af mandlige idealer, en kønsforvirret abe, feminiserede drilagtigheder, til en grædende baby med en mands krop. ReDoing GENDER er en solo performance fyldt med intenst billedsprog, der viser en mands søgen efter en mandlig kønsidentitet i et patriarkalsk samfund.

Støttet af Statens Kunstfond, Aarhus Kommune og Silkeborg Kommune.
Samarbejdspartnere: Bora Bora, Danseværket, Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance (UK).

 

Anmeldelser

"Han står i et blødt lys og flexer sine muskler, hans krop er tonet, smuk og velproportioneret. Han bevæger sig smukt, elegant og ligner en statue fra antikken. Det er dejligt at se en mand tage fat i kønsaspektet i ReDoing GENDER."
- Teatermagasinet Teater1

 

Om HimHerAndIt Productions

Andreas Constantinou er en koreograf, singer/songwriter og billedkunstner. I begyndelsen af 2003 stiftede han Himherandit Productions.

Han har optrådt og præsenteret sin performancekunst og musikværker i teatre, gallerier, barer og festivaler i Europa og Asien siden 2004. Bl.a. på venues som The South Bank, Bonnie Bird Teater, Robin Howard Dance Theater, Archauz og Donau Festival i Østrig.

Uddannet ved Europas førende konservatorium for moderne dans Laban i 2003 og har siden arbejdet og samarbejdet med nogle af Europas førende kunstnere som Kitt Johnsons 'X-ACT, PunchDrunkTheatricalExperiences, Athina Vahla, CandoCo Dance Company og Uniform.