"The Rest is Silence" bringer os ind i hjertet af forholdet mor og datter i en stemningsmættet og rystende forestilling, der skubber grænserne mellem dans og teater. Fire dansere reagerer på den ​​britiske skuespiller Kate Pendry stemme, der som 'voice over' gengiver fragmenter fra en traumatisk barndom. Hege Haagenrud fortæller dig om fortvivlelse uden at være desperat, og leder dig ind i oplevelser, som du aldrig før havde forestillet dig.

Biografi

Hege Haagenrud, født i 1973, er koreograf og bor i Oslo, Norge. Hun arbejder i krydsfeltet mellem dans og teater. Haagenrud er uddannet på Ballet Akademiet ved Kunsthøgskolen i Oslo, og Studio Harmonic i Paris.

Siden 2007 har hun skabt fjorten koreografier og 2011-2013 modtog hun Kunstrådets arbejde-stipendium.

I 2007 blev Haagenrud tildelt en jubilæumspris i anledning af Danse- og Teatercentrums 30 års jubilæum, en pris, der blev overrakt af kulturministeren og som tildeles en produktion kendetegnet ved et stærkt kunstnerisk mod.

Haagenrud er den mest spillede koreograf for det unge publikum i de seneste fem år i Norge. Hendes produktioner turnerer nationalt, og har fået en stigende betydning internationalt.

Forestillingen " The Rest is Silence" blev nomineret til Kritikerprisen 2016.

I foråret 2017 koreograferer hun et stykke for Nasjonalballetten i Oslo.