ALDERSGRUPPE: 0 - 12 MÅNEDER

OBS! Forestillingen spiller i 3 og 4 timers tidsrum ad gangen og du køber adgang til et tidspunkt i løbet af denne spilletid. Læs mere i bunden af denne side.

"The Garden of Spirited Minds" præsenterer babyer og deres voksne for en usædvanlig fordybende og multi-sensorisk kunstnerisk oplevelse. Den opfordrer publikum til frit at bevæge sig, nyde flere perspektiver, udforske, være aktive og/eller slappe af - og vælge måder at engagere sig i med miljøet. Installationen er designet til at udfordre sædvanlige forestillinger om æstetik til babyer - et sted som er et audio-taktilt eller kinæstetisk sensorisk univers.

Scenerummet er inspireret af organiske former og giver uovertruffen æstetisk oplevelse, der blander bevægelse og dans, musik og lyd, visuel og taktil stimulering samt naturlige lugte. Forskellige former og deres positioner i rummet stimulerer publikums nysgerrighed, opmuntrer til udforskningen og skaber samtidigt et roligt og intimt rum til afslapning.

De voksne inviteres til at støtte og følge deres barn og dele erfaringen. Sikre og stimulerende præstationsmiljøer er udformet til at skabe en relation, der giver unikke betingelser for en bred vifte af udveksling og kommunikation.

For at respektere de individuelle behov hos både babyer og voksne samt den tid, der er nødvendig for at få det bedste ud af oplevelsen, inviteres publikum til at nyde installationen efter deres personlige behov. Se information herunder.

 

LÆS VENLIGST: PRAKTISK ANGÅENDE BILLETTER M.V.

Én billet til 150 kr. gælder for 1 barn + 1 voksen. Ønsker man en "tvillinge-billet" til 2 børn + 1 voksen kontakt venligst Bora Bora på tlf. 86 19 00 79 eller e-mail [email protected]

Dette er en interaktiv forestilling, hvor du selv kan bestemme, hvornår du ankommer og går igen med din baby. Du har adgang til forestillingen i det 2 timers tidsrum, du har købt billet til. Dvs. det er fleksibelt ift. barnets rytme.

Oplevelsen inkluderer ophold i vores børnelounge før og efter forestillingen. Der kan måske forekomme lidt ventetid m.h.t. adgang til forestillingen, da der er en maximum kapacitet i teatersalen.

På nettet sælges der 15 stk. børn+voksen-billetter til hvert tidsrum. Der vil dog være et lille antal supplerende billetter til salg i døren for at fylde salen op, når der er plads til flere. Det er derfor muligt at “tage chancen” og evt. vente i babyloungen.

Forestillingen spiller i disse tidsrum:

Lørdag 12. oktober: 10.00 - 17.00 (6 timer - pause fra 13.00-14.00)
Søndag 13. oktober: 10.00 - 14.00 (4 timer)

Det er muligt at købe billetter på nettet til disse intervaller i løbet af ovenstående tidsrum:

Lørdag 12. oktober: 10.00 - 12.00
Lørdag 12. oktober: 11.00 - 13.00
Lørdag 12. oktober: 14.00 - 16.00
Lørdag 12. oktober: 15.00 - 17.00

Søndag 13. oktober: 10.00 - 12.00
Søndag 13. oktober: 12.00 - 14.00

Man vil kunne få en god oplevelse af forestillingen i løbet af ca. 45 til 70 minutter. Dvs. at du f.eks. kan ankomme lidt senere eller gå før efter dit barns behov.