UDSOLGT

"Sync" er en invitation til at opleve fælleskabets flygtige skønhed. Fra enkelheden i den menneskelige berøring til flydende interaktioner, svajer ni dansere frem og tilbage, idet de skaber og afmonterer en række tableauer i en hypnotiserende, meditativ stemning. "Sync" gør det muligt at samstemme - synkretisere – både publikums og dansernes sanser og blik og stiller spørgsmålet: Hvad er det, der holder os sammen?

Biografi

Anastasia Valsamaki er koreograf og danser. Som 23-årig blev hun uddannet fra det græske nationale akademi for dans (KSOT) i 2015. Siden 2016 har Anastasia deltaget i det koreografiske udvekslingsprogram ved Salzburg Experimental Academy of Dance (SEAD) for at fordybe sig i sin koreografiske forskning og praksis.

I 2015 skabte hun Sharing Moments, et stykke for 12 dansere, hvor hun udforskede begrebet energi og individualitet i gruppen og samtidig eksperimenterede med snurretoppes bevægelsesmønstre.

I 2016 koreograferede Anastasia Sync samt koreograferede og dansede duetten Rapport som en del af forestillingen Sextet.

Hun arbejder i øjeblikket på et nyt værk med studerende fra SEAD, som vil blive præsenteret som en del af New Faces New Dances Festival 2017 i Salzburg.