SWIFT er en magisk rejse i fantasien for de mindste (3 år og op) med en underfundig og effektfuld kombination af video, lys og teater. Cie Skappa & Associés har hentet inspiration i Gullivers Rejser i denne forestilling, hvor rejsen går til fjerne lande i små både og store skibe for at udforske nye kontinenter fra den virkelige verden og fra fantasien.

I centrum er en mand og hans skygge i et miniaturelandskab. Langsomt indser manden, at han selv har bygget dette lille univers, og at byen og manden begge er hovedpersoner i den samme historie.

Præsenteres i samarbejde med Teater Refleksion.

Billetkøb foretages via Teater Reflektions hjemmeside.

Om Cie Skappa & Associés

Cie Skappa & Associés blev grundlagt i 1998 og har siden skabt teaterforestillinger med det mål at tale til de yngste og samtidig ramme de voksne. Gruppens form har altid bygget bro imellem visuel kunst og performance og udviklet sig til et møde mellem teater, installationer, fotografi, musik, sang og dans. Forestillingerne har turnéreret rundt i store dele af verden og Cie Skappa & Associés' første forestilling turnerer stadig og har nu været vist over 1000 gange. Gruppen modtog i 2009 den nationale Molière-pris for teater for det unge publikum.