They say that the world is built for two
Only worth living
If somebody is loving you
(Lana Del Rey)

Sweat Baby Sweat handler om altfortærende kærlighed og viser to mennesker, som ikke kan - eller ikke vil - give slip på hinanden. Det er en sitrende, minimalistisk danseforestilling, hvor billeder, tekst, bevægelser og musik komplementerer hinanden perfekt.

Læs mere om forestillingen på engelsk.

Sted: Bora Bora, Store Sal

 

Koreografi: Jan Martens
Performance: Kimmy Ligtvoet og Steven Michel
Musik: Jaap van Keulen
Videodesign: Paul Sixta
Coach: Peter Seynaeve
Sweat Baby Sweat er en Frascati-produktion
Med tak til SummerStudios Brussels
Foto: Klaartje Lambrechts

www.janmartens.com

SE PROGRAMMET FOR JUNGE HUNDE FESTIVAL 2012

Bigrafi for Jan Martens

Jan Martens (1984) har optrådt i værker af Koen De Preter, United-C og Ann Van den Broek. Han har udviklet sine egne produktioner siden 2009. Martens' fokus er ikke på dansens virtuositet eller kompleks koreografi, men på skønheden og det grimme i dig og mig. Han har tidligere skabt stykket I can ride a horse whilst juggling so marry me (United-C, 2010) og har været gæstekoreograf for blandt andre AHK, Meekers, Conny Janssen Danst og Dansateliers. Jan Martens' værker produceres af Frascati.


Pressen skrev 
om A small guide on how to treat your lifetime companion:

A small guide… er et succesfuldt danseeksperiment, der viser livserfaring og evne til at fortælle en historie sensitivt. Selv denne forbløffede dansenovice var tvunget til at indrømme: Denne produktion griber dig og giver ikke slip.’ (De Morgen) 

Denne pas de deux lukker verden udenfor - med undtagelse af en mobiletelefon, der ringer. Martens og Zijlstra er to mennesker, der virkelig blev et.’ (KNACK)