"Spil Død" handler om børn og angst. Vores hjerner har ikke udviklet sig synderligt siden stenalderen, så hvis du bliver bange, er din hjerne stadig kodet med tre gamle forsvarsmekanismer: Du kan enten vælge at angribe, flygte eller SPILLE DØD.

Hvis angst i vor tid ikke skal blive livshæmmende, må der helt andre livtag i spil... Derfor opsætter Hvid Støj nye regler, brikker og er klar til at spille. I "Spil Død, vol. 7-12" findes der nemlig andre strategier at spille med... Livet er et spil, vi kan lære at turde - og du er inviteret til at spille med.

Hvid Støj skaber med "Spil Død" en stærk visuel og fysisk forestilling om børn og angst. Med nyskrevet dansk dramatik og nykomponeret musik udfordres dans med ord, og ord med musik, og i dét møde skabe en scenekunstnerisk hybrid, der taler direkte til børns sanser, følelser og tanker.

Hvid Støj og Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge (CEBU) har været i dialog under produktionen. De fælles sigte har været at få skabt mere tolerance for de mange børn, der selv er berørte, eller har en skuldermakker, der er.

Aldersgruppe: 7 - 12 år
Forestillingen foregår på dansk og er derefter ikke egnet for ikke-dansktalende.

Der er plads til 64 publikummer.

Forestillingen spiller og har billetsalg til dagene torsdag den 28. marts kl. 17.00 og lørdag den 30. marts kl. 15.00.
Derudover er der seks lukkede skole-forestillinger, der ikke kan købes billetter til. Interesserede kan kontakte Hvid Støj på [email protected] eller telefon 61 71 90 17.

Hermed blot til information:

Tirsdag d. 26. marts, kl. 10.00
Tirsdag d. 26. marts, kl. 12.00
Onsdag d. 27. marts, kl. 10.00
Torsdag d. 28. marts, kl. 10.00
Fredag d. 29. marts, kl. 10.00
Fredag d. 29. marts, kl. 12.00