Vera Maeder fra HELLO! EARTH, København, fortæller om kompagniets residencies i Wilderness Dance. Susanne Næss fra Dans Arena Nord, Hammerfest, fortæller om strategier for kultur og kunst i landdistrikter i Norden og Baltikum.

Som partner i det nordiske / baltiske dansenetværk keðja har Bora Bora været involveret i Wilderness-projektet og tre af de færdige forestillinger præsenteres platformen - Hoods, Blind Spotting og Of Family and Deer. Formålet med Wilderness var at skabe ti nye danseforestillinger i fjerntliggende områder i de nordiske og baltiske lande. I dette seminar vil vi gerne diskutere erfaringerne fra at producere i disse temmelig usædvanlige omgivelser, og hvordan moderne dans kan drage fordel af nye måder at tænke på sin egen tilknytning til det omgivende samfund.

Bora Bora Platform har fokus på udveksling mellem publikum og kunstnere. Deltag i diskussioner om dans, giv feedback og få redskaber til at tage stilling til kunsten. Bora Bora Platform skaber rum for debat, nye perspektiver og forståelse. Deltag i vores debat- og feedbackprogram og dyk dig ned i dansens verden.

Deltagelse er gratis. Alle er velkomne, men du skal tilmelde dig forud på denne side - eller ved informationsboden i HeadQuarters (foyer) under festivalen.

Tilbage til Bora Bora Platform