OBS! Selv om der er udsolgt til triple-programmet er der mulighed for at købe billet på dette link til den sidste forestilling "Tail Language II" til nedsat pris (starter 20:30 og slutter ca. 21:20).

KOREANSK FESTIVAL TRIPLE-PROGRAM

Bora Bora præsenterer et triple-program med tre højenergiske og grænsesøgende koreanske danseforestillinger på én aften. Det sker i anledningen af 60-året for diplomatiske forbindelser mellem Sydkorea og Danmark og som gestus overfor SiDance, som i november i år har dansk fokus på sin festival i Seoul.

Aftenens program:
19:30 Silentium - Noname Sosu
20:00 Flight - Melancholy Dance Company
(Pause)
20:30 Tail Language II - Art Project Bora
21:20 Slut på programmet

Information om forestillingerne:

Tail Language II - Art Project Bora
Forestillingen er opkaldt efter kattens kommunikation med halen og det symbolske system af gestusser gennem bevægelserne, den har. ”Tail Language” udtrykker den komiske side af mennesket, beskrevet gennem dyr fra eventyr. Beskriver 5 tegn fra orientalske fabler og kommunikerer refleksionen af den moderne tid.
Koreograf: Bora Kim.

Flight - Melancholy Dance Company
Vi oplever utallige succeser og fiaskoer for at nå vores mål. Nogle gange falder vi, og andre gange udmatter vi os selv. Men i mellemtiden befinder vi os - langsomt - i retning af vores mål. Gennem dette spring og hoppende viser "Flight", hvordan vi styrer mod vores mål. Den flyvende bevægelse afsluttet af de to illustrerer det øjeblik, mennesket overvinder sin egen fysiske indespærring.
Koreograf: Jeong Cheol-In.

Silentium - Noname Sosu
Den dybeste følelse viser sig altid i stilhed. Denne stilhed kan være lydløsheden efter en lang kamp med sig selv. Det kan også være resultatet af at se bort og undertrykke. SILENTIUM undersøger, hvad der fylder vores sind og krop. Det undersøger kroppens strukturer og de konstante bevægelser og ændringer, som menneskekroppen udsættes for. Selvom vi ikke kan lide det vi ser, kan vi ikke gemme det, dække det eller få det til at forsvinde. Vi er hvad vi er.
Koreograf: Young-hyun Choi
OBS! Der er blinkende lys i ”Silentium”.

OBS! Forhøjet billetpris, da programmet består af tre forestillinger.

 

Støttet af