Urpremiere i Aarhus Festuge!

Et mørkt og intenst univers med et sort, spejlblankt gulv, omgivet af refleksive flader, danner rammen om et møde mellem tre dansere og en perkussionist. Til lyden af dybe toner fra en kontrabas og crescendo rytmer, bliver publikum taget med på en rejse fra begrebet ”mig” til ”os”. Selene Muñoz griber i denne cross-moderne danseforestilling fat i emnet ”moderne kommunikation”, og ser på hvordan dette påvirker vores måde at relatere til hinanden, vores empati og vores flirt med narcissismen. Hvor langt tør vi gå?

Co-produceret af Bora Bora.

OBS! Umiddelbart efter forestillingen onsdag d. 31. august er der artist talk med Selene Muñoz i lille sal.

Anmeldelser

* * * * *
"Flot og spændende møde mellem flamenco, klassisk ballet og moderne dans. (...) Selene Muñoz er en dejlig dansefornyer. Ækvilibristisk til flamenco og ferm til at forlænge og krydse den spanske dansekunst med andre stilarter."
- Århus Stiftstidende

Om Selene Muñoz

Den internationalt anerkendte flamenco-kunstner Selene Muñoz - uddannet i både Danmark og Spanien - optræder på såvel de traditionelle spanske flamencofestivaler som på scener og festivaler i hele verden. Med sin personlige og enestående fornyelse af flamenco-dansen har hun opnået popularitet overalt i verden og ikke mindst i flamencoens hjemland, Spanien.

I oktober 2014 præsenterede Bora Bora urpremieren på Selene Muñoz forrige forestilling "Libertad". Århus Stiftstidende gav 5 af 6 stjerner og beskrev bl.a. forestillingen med ordene: "Passion og perfektion går hånd i hånd. Udover at kunne beundre det formfuldendte og dansernes store smidighed smittes vi af samspillet, legen og musikken."

Selene Muñoz medvirkede i 2009 som inviteret kunstner i projektet "Dressed to Dance" på Museo del Traje (Kostumemuseet) i Madrid og var med i projektet på Guggenheim Museum i New York. Hun har bl.a. også optrådte på WORLD EXPO verdensudstillingen i Shanghai og har givet masterclass til kunstnerne fra Cirque du Soleil i Frankrig og Den Kongelige Ballet i Danmark.

Danskerne har bl.a. oplevet hendes optræden i Vild med Dans, Nøddeknækkeren i Tivoli og Sommerballetten på Bellevue Teatret. Selene var i 2012 nomineret til en Reumert for bedste danser, hun har modtaget Vibeke Rørvigs Pris, danset ved Kronprinsparrets prisuddeling og ved fejringen af Den Lille Havfrues 100 års fødselsdag.