Pilgrim er en fysisk rejse gennem det mystiske lydlandskab skabt af den elektroniske musiker James Holden. Det er en påmindelse om det ældgamle slægtskab mellem dans og musik og begges dybt transformative natur. Værket lader sig inspirere af engelsk folkearv og hedenske stemninger, der skifter mellem det hypnotiske og euforiske. Lucys fysiske vokabular er uærbødigt og eklektisk; hun guider os gennem det minimalt sofistikerede over Acid House og anstrengende repetition, som giver varierede skift i perception og fysisk forandring. Mens hun følger Holdens lokkende og episke rytmer og minder os dermed om, hvorfor vi egentlig danser.

Skabt i 2013 Modul Dance residency med Lucy Suggate og Sonia Gomez på Graner, Barcelona, Dansehallerne, DK, og TNT festival Terrasa og Marta Oliveres.

Tak til Sonia Gomez, Marta Oliveres, Modul Dance, Border Community, Bora Bora ogBush Hartshorn.

Om Lucy Suggate

Lucy Suggate er koreograf og performer; hendes værker udforsker samtidsemner om virtuositet med toner af det teatralske og nik til sub-kultur.

Lucy har opnået national og international anerkendelse for sin unikke stil inden for live performance og tankevækkende værker, som udfordrer tanker om den kvindelige krop, når den performer.

www.projectbonedust.com

www.jamesholden.org

Tilbage til Bora Bora Platform