GRATIS OG ÅBEN FOR OFFENTLIGHEDEN
(Arealet bag ved Godsbanen)

Inspireret af den japanske origamiteknik, forvandler ’Origami’ en 12 meter lang container til en omskiftelig scene. Langsomt bevæger Satchie Noro sig på den mekaniske konstruktion, mens den folder sig ud fra én form til en anden, fra trekant til firkant og rektangel. ’Origami’ er en duet mellem en maskine og en danser. En industriel romance, hvor containeren som et symbol på globaliseringen lukker sig om en skrøbelig menneskelig skikkelse.

Satchie Noro og Silvain Ohl forbinder dansen med den bevægelige arkitektur og det omkringliggende landskab i en forbløffende visuel og dybt poetisk oplevelse.

Biografi

Satchie Noro
Danser er koreograf og cirkusartist. Fransk-fødte Satchie tog sine første skridt ind i dansen med sin japanske far, Masamichi Noro, som er mester i Aikido og studerede klassisk dans med Wilfride Piollet.

Efter et kort ophold på Deustche Opera, blev Satchie en del af Berlins alternative scene som koreograf og performer fra 1991 til 1995. Tilbage i Frankrig optrådte hun med Andy Degroat, Shiro Daimon, Mie Coquempot.

I 2002 udviklede hun sine artistiske teknikker på Circus School Les Noctambules med Michel Nowak. Samtidig grundlagde hun virksomheden Furinkaï med konstruktør Silvain Ohl og skabte Origami, som har turneret i Europa og Chile.

Hun har også samarbejdet som danser og cirkusartist med Adrien Mondot og Claire B, Carlotta Sagna, James Thierré, Michel Shweizer, Mohamed Al Khatib og Pierre Meunier.

Siden september 2015 har hun været en del af ledelsen af cirkusskolen Les Noctambules i Nanterre med Olivier Verzelen.

Silvain Ohl
Silvain har siden 1984 arbejdet som konstruktør, designer og skuespiller for Ilotopie, Générik Vapeur, Théâtre de l'Elephant Vert, Transe express, cahin-Caha, Jo Bithume, Luxor et Compagnie, La Machine, Satchie Noro, Groupe F, Cirque Ici, Compagnie Moglice von Verk og Compagnie Rue des Baigneurs.