Forestillingen præsenteres på Bora Bora i et dobbeltprogram sammen med "Myopic Time". Billetten gælder til begge forestillinger (2 forestillinger på 1 aften til 1 billets pris).

En skov af vertikalt afbalancerede rør, sårbar over for den mindste berøring, navigerer to performere i dette usikre miljø. Med den evigt nuværende risiko for, at en fejl kan vise sig katastrofal. "Orchard" udforsker hvordan mennesket kan overvinde begrænsningerne i sit miljø.

Udvalgt af Aerowaves - netværket af europæiske danseteatre - til i år, at være blandt Twenty19 - årets bedste danseforestillinger fra nye europæiske talenter.

   

ANMELDELSER

"Som en sjælden cirkus-optræden er det én del minimalistisk dans og én del installation. Hypnotisk og nervepirrende."
- Neil Norman, Resolution Review 2018

OM ELINOR LEWIS & NURIA LEGARDA ANDUEZA

Elinor Lewis er en performance-drieven kunstner baseret i London. Hendes koreografi anvender forholdet mellem menneske og objekt for at undersøge temaer om risiko og midlertidighed.

Koreograf, bevægelsesinstruktør og pædagog, Nuria Legarda Andueza er en tværfaglig kunstner, der arbejde i London og Barcelona. Formen af hendes arbejde udforsker hvad der brænder og bruser i individets indre verden.