Fredag 3. juni 2016, når butikkerne i Aarhus City holder åbent til midnat og tusindvis af mennesker i løbet af dagen og aftenen finder vej til Aarhus midtby, bliver der mulighed for at se spektakulær dans fra de sydlige himmelstrøg.

Bora Bora præsenterer i samarbejde med Aarhus City Forening om to spanske navne som en del af arrangementet ”Explore the World with Aarhus”. Byens besøgende bliver dermed beriget med spansk dans af international klasse, og byens dansescene får mulighed for at give byen en helt ekstraordinær og gratis kulturoplevelse. Forestillingerne gennemføres i samarbejde med Aarhus Domkirke og er bl.a. støttet af Den Spanske Stats Turistbureau.

Bora Bora præsenterer på Domkirkens tårn forestillingen "Uno" af dansekompagniet Delrevés fra Spanien, som arbejder vertikalt. I "Uno" danser tre dansere i tåspidssko uden på Domkirkens tårn til tonerne af rockmusik. Med sin vertikale dans inviterer Delrevés tilskuerne ind i en magisk verden, hvor danserne flyver gennem luften, og hvor tyngdekraften ikke eksisterer.

Samme aften bliver det også muligt at se den spanske nationaldans, flamenco, når selveste dansk-spanske Selene Muñoz kommer til byen. Selene begyndte af danse, da hun var 3 år gammel og optræder i dag over hele verden med sin egen elegante og moderne version af flamencoen. Når Selene danser, bliver alle tryllebundet af hendes præcision og store karisma.

Det foreløbige program for ”Uno” og Selene Muñoz fredag 3. juni ser således ud:

17.00: På kirketårnet: ”Uno”-forestilling i forbindelse med den officielle åbning af Verdensbilleder

20.00: På Bispetorv: Selene Muñoz optræder på scenen på Bispetorv

22.30: På kirketårnet: Uno”-forestilling efter mørkets frembrud i projektørlysenes skær

 

Arrangementet er støttet af
Acción Cultural Española og
Den Spanske Stats Turistbureau

Tak til Aarhus City Forening og Aarhus Domkirke