Tag plads i den mobile ’Omnibus’ for at finde hoved og hale i vores altomfavnende overvågningssamfund - i en hårfin balance mellem frihed, kontrol og selviscenesættelse. I et virvar af PGP-nøgler og privatlivspolitikker, cloud-tjenester og lyssky aktiviteter, lækager og likes, (selv)censur og selfie-sticks, retter OmniPresence blikket mod fluen på væggen. Hvem overvåger hvem?

OmniPresence er et enestående samarbejde mellem kultur og erhverv i form af en boot camp, som giver deltagere indblik i de seneste værktøjer. Deltagelse kræver ingen særlige forudsætninger.

 

VIGTIG INFORMATION

Varighed: ca. 60 minutter.
Der afholdes boot camps på flere forskellige lokationer i Aarhus.

Du kan vælge blandt følgende datoer og tidspunkter:

Tirsdag d. 16. maj kl. 17.00 eller 19.00 Foran Musikhuset
Onsdag d. 17. maj kl. 17.00 eller 19.00 Foran Musikhuset
Torsdag d. 18. maj kl. 17.00 eller 19.00 Foran Musikhuset
Fredag d. 19. maj kl. 17.00 eller 19.00 Lille Torv
Lørdag d. 20. maj kl. 13.00 eller 15.00 Lille Torv
Mandag d. 22. maj kl. 19.00 Foran Musikhuset (+ Debatarrangement i Musikhusets foyer kl. 16.30-18.00)
Tirsdag d. 23. maj kl. 17.00 eller 19.00 Rådhuspladsen
Onsdag d. 24. maj kl. 17.00 eller 19.00 Foran Musikhuset

NB: Kun 6 billetter i salg til hver bootcamp.

 

DEBATAFTEN I MUSIKHUSET MED TECH-EKSPERTER 22. MAJ

Mandag d. 22. maj kl. 16.30- 18.00 er der debat om masseovervågning og digitalt selvforsvar med tech-guru Nikolaj Sonne (So Ein Ding) og whistleblowerekspert Peter Kofod. Der er fri entré til debatten. Foregår på Caféscenen i Musikhuset Aarhus.

 

About Kassandra Production og OmniPresence Consulting

OmniPresence Consulting er en global virksomhed indenfor håndtering af privatliv, som i en kombination af viden, teknisk kunnen og kreativ formidling sætter fokus på fænomenet overvågning. Kompleksiteten af den nye databeskyttelseslovgivning, hurtige teknologiske fremskridt og nye sociale medieplatforme kræver professionelle og effektive værktøjer. OmniPresence understøtter borgere, samfund, erhvervsliv og myndigheder over hele verden i at skabe øget tryghed og sikkerhed, så borgere kan leve deres liv uden bekymringer for deres privatliv.
www.omni-presence.dk.

Kassandra Production er en international kunstnerdreven platform for scenekunst i spændingsfeltet mellem dans, teater, multimedia og performancekunst. Kassandra Production er kendt for sine utraditionelle metoder og samarbejder på tværs – denne gang i form af et unikt kultur-erhverv samarbejde med OmniPresence Consulting.
www.kassandra-production.dk

 

Team

Team: Britt Gustafsson, Christoffer Jacobi, Annika B. Lewis, Kristofer Krarup, Filippa Berglund, Anders Krøyer, Jens Mønsted, Morten Ladefoged, Anne Hübertz Brekne. Jonas Smedegaard, Karen Rais-Nordentoft.

Administration & PR: Kassandra Production.

Kassandra Production og OmniPresence Consulting i samarbejde med Bora Bora.
Desuden i samarbejde med Cph Stage, Republique, Performing Arts Platform, CAVI, IT Universitetet, Goethe Institute Washington DC etc.