Med stor legelyst og en knivspids selvironi, inviterer Luke Baio og Dominik Grünbühel dig ind i et digitalt mausoleum. På scenen introducerer to talende hoveder konceptet, inden de inviterer deres kroppe med for at vise, hvad de engang var i stand til at udføre. Som en opskrift på både katastrofe og succes, eksperimenterer "Ohne Nix" med projektioner, morphing, tricks og humor.

Biografi

Luke Baio

Britisk fødte Luke Baio afsluttede sin uddannelse på The Northern School of Contemporary Dance i 2000. Mellem 2001 og 2006, turnerede han i Europa og Amerika som medlem af Richard Alston Dance Company. Han deltog i flere produktioner i samarbejde med Liquid Loft / Chris Haring, Semper Oper Dresden, Stadttheater Klagenfurt (Karl Schreiner), Neue Oper Wien, Firma Smafu, Nikolaus Adler og Liz King.

Desuden designede han scenografier for Alexander Gottfarb, Radek Hewelt, Bankett, Charlotta Ruth & Clelia Colonna.

 

Dominik Grünbühel

Dominik Grünbühel er født i New York, og har studeret i Wien og på London Contemporary Dance School. Siden 2001 har han arbejdet som freelance danser og performer i Wien. Han dimitterede i digital kunst på Wiens Universitet i 2016. I de seneste år har han haft fokus på sine egne værker indenfor koreografi, video og projektion.