Del af The GENDERhouse Festival. Køb 5 billetter eller mere og opnå rabat (kun 60 kr. per performance)

DOBBELTPROGRAM:

Travis Alabanza: O/B/S/T/A/C/L/E
Travis Alabanza præsenterer abstraktioner fra deres kommende solo show: en læsning, en tilståelse, et sammenbrud, en hindring i en observation af hvordan en trans krop, en sort krop, og en krop uden for grænser og barrierer kan overleve. Hvornår er kroppen ikke længere din men deres? Hvor gode er vi til at undgå objektivisering? Ord? Stirrer? Hvad sker der når kroppen ikke længere ønsker at performe, men kun vil tilstå?

Hilde I. Sandvold: Dans, for satan
"Dans, for Satan" er en humoristisk refleksion over temaerne køn og seksualitet, og det at være fanget i sit eget udgangspunkt.
En ekspressiv soloperformance, der på abstrakt vis diskuterer problematikker i det man kan kalde "det post-ligestillede samfund", hvor man i høj grad bliver fortalt at kvinder og mænd kan det samme, nemlig lige det man har lyst til. "Dans, for Satan" er et spørgsmål stillet som udråbstegn. Det er en blanding af koreografens egne ord og andres tanker. Det er kaos og et forsøg på at opnå kontrol.
"Er jeg den eneste som ikke forstå forskellen på Tinder, og Pokémon Go?" - Hilde I. Sandvold

Stykket blev skabt i april 2017 ved Dansens Hus i Oslo.?Forestillingen blev udvalgt af det europæiske netværk af danseteatre, Aerowaves, til at være blandt de 20 bedste nye talenter, der skal præsenteres rundt i Europa i 2018.

Læs mere på www.thegenderhousefestival.com

OBS! Billetten gælder til begge forestillinger i dobbeltprogrammet og de spiller på Godsbanen Åbne Scene.