OBS! Der er scenekantssamtale efter forestillingen den 7. november med Noora Hannula samt Jens Emil Grønbæk, Andreas Fender og Troels Rasmussen fra Aarhus Universitet, hvor de arbejder med augmented reality.

Før vi opgiver det komplicerede forhold derhjemme og kaster det til side til fordel for et personligt tilpasset, pulserende sexeventyr med en halvt cheerleader, halvt enhjørninge-avatar, vil Noora Hannula og The Nordic Beasts danseteater storme imod fremtiden.

Under en 45-minutters showdown vil koreograf og danser Noora Hannula teste sine fysiske grænser mod en 3D-animeret virtuel kæreste, Soma. Inspireret af de mest populære gamer-heltinder vil denne død-hardcore, død-sjove fysiske dansepræstation vise virkeligheden og give sig i kast med det umulige ved som menneske at efterligne flyvesekvenser, ekstrem kampsport og erotiske klichéer i dette groteske forsøg på at slå den iscenesatte 3D-virkelighed.

Forestillingen er co-produceret af Kulturværftet og Bora Bora samt støttet af Nordisk Kulturfond, Koneensäätiö (FI), Dansk Komponistforening og Knud Højgaards Fond.

Noora Hannula Website