Del af The GENDERhouse Festival.

UDSTILLING I DOME OF VISIONS
OBS! Gratis adgang.
Dato: 8. - 22. September
Tidspunkter: Dome of Visions åbningstider (ikke annonceret endnu)

NO ROOM FOR IMAGINATION er en undersøgelse af hvad der sker når jeg’et kolliderer med samfundet, egoet møder verden og individet skal indgå i massen.

NO ROOM FOR IMAGINATION er et fotografisk kunstprojekt og udstilling, der sætter fokus på, hvordan kameraet som medie spiller ind på vores opfattelse af objektive ’sandheder’ og samtidig manipulerer selv samme virkelighedsopfattelser gennem motivvalg og ikke mindst redigeringen heraf.
Uden omsvøb, unødvendige forklaringer og grænser vil fem unge kunstnere, gennem fotografi og video, udfordre egne og omverdenens syn på køn, seksualitet og identitet i dette skisma som billedmedier og herunder fotografier konstant bevæger sig indenfor.
Udstillingen af Teglgård plus Four præsenteres i Dome of Visions, et midlertidigt arkitektonisk byrum, med en vision om sanselig og poetisk kultur.
En udstilling der siger nej til grænser, selvcensur og stigmatisering og ja til fantasi, udfoldelse og selviscenesættelse.

 

NO ROOM FOR IMAGINATION er skabt af Johanne Teglgård Olsen, fotograf fra Aarhus med uddannelse fra bl.a. Fotografisk skole og kommende BA i fotojournalistik. Efter flere år som en aktiv del af byens kultur og kunstscene i gennem arbejde ved bl.a. VINKAarhus og Fonden Voxhall, er det nu tid til at sætte eget præg på den aarhusianske kunstscene.
Johanne arbejder med den sanselige oplevelse i centrum, samspillet mellem kunst og dokumentar, og samarbejder forskellige kunstnere imellem. Det er det, der driver værket.
Med sig i projektet har Johanne Teglgård Olsen fire kunstnere fra hele landet og vidt forskellige uddannelsesbaggrunde, men med fotografiet til fælles,
Marie Louise Westring Hvidman (værkstedsskolen, Århus kunstskole)
Tone Haldrup Lorenzen (BA i fysisk teater, CA)
Christoffer Torp Vestergaard (KBH Film og Fotoskole)
og Tobias Valentin (BA i fotografisk kommunikation, dmjx).
Teglgård plus Four er fem billedkunstnere, der hver har deres syn på sig selv og fotografi som medie og værktøj. Sammen vil de give deres bud på fortolkning af mediet, identitet, samfund og mødet mellem disse.

 

Website med info & video