ALDERSGRUPPE: 4 - 18 MÅNEDER

De fleste forældre kender den udmattende følelse af manglende søvn om natten. I MYKAs interaktive danseforestilling "Natten" får natten en ny klang. Her bliver den forbundet med en positiv og fantasifuld oplevelse, hvor babyer og voksne slipper fantasien og sanserne løs i et magisk nat-univers.

Månens lys, skygger, kroppe og glitrende stjerner danser indrammet af et organisk klanglandskab. Gulvet er beklædt med et blødt tæppe, og babyerne kan bevæge sig frit rundt i natterummet eller lægge sig ned og nyde oplevelsen. To lysende dansevæsener vågner og inviterer forældre og spædbørn med på en sanserejse ind i en harmonisk og tryg natteverden. Her kan de sanse stjernerne helt tæt på. De kan røre dem, se dem og høre dem.

"Natten" er en danseforestilling helt og aldeles på babyernes præmisser. I "Natten" kan babyerne bevæge sig frit og reagere impulsivt med alle kroppens sanser uden at blive tilbageholdt. Danseforestillingen er for babyer i alderen 4-18 måneder og åbner op for 15 babyer af gangen + en voksen pr. baby. På denne måde opstår en intim og rolig ramme om oplevelsen.