ALDERSGRUPPE: 2 - 4 ÅR

OBS! "MiNi" spiller kun på Teater Nordkraft i Aalborg. Ikke på Bora Bora.

Rummet består af hængende geometriske former, der svæver som en "mobile" over den tomme scene. To dansere er født af disse figurer, en rund, den anden spids, den ene blå, den anden rød...
To modsatte karakterer, hver med deres særlige karakter og bevægelse, kolliderer, møder og præsenterer sig selv. Begge er bange for og tiltrukket af hinanden.

Der er ingen lineær historie, bare en "mini" handling, der bruger dans til at udtrykke de følelsesmæssige reaktioner hver gang, der er et møde.
Mødet mellem de to tegn inspirerer straks til leg og scenen åbner op til publikum og bliver et sted, hvor børn kan eksperimentere: udforske rummet, formerne, lydene og farverne, der er til spil for dem og omkring dem. Former, lyde og farver reagerer og kommer til liv som følge af deres bevægelser.

I denne opdagelse opfordres forældrene også til at deltage sammen med barnet. Faktisk er rummet arrangeret på en sådan måde, at der skabes et uformelt rum uden en klar opdeling mellem publikum og scenen og giver dermed liv til en begivenhed, som alle kan deltage i.