OBS! Dobbeltprogram. Billetten gælder både til denne forestilling og "HELT i Ensomhed" af dadadans.

Me Too åbner med fængende rytmer fra trampende fødder. Et rum af lyd, lugt og bevægelse opstår på scenen gennem sang, spil og dans. Energier bygger sig op og sanserne udsættes for rytmer, lugte, farver og klokkeklang. Et fællesskab i energisk samspil fylder hele rummet og musikken er i dansernes hænder.

Med akustiske håndklokker, kropslig bevægelse og teatrale virkemidler skaber de fire dansere fantasifulde og omskiftelige billeder og skulpturer. Surrealistiske kræfter sættes i bevægelse og møder klokkernes egenskaber i et absurd samspil. Ligesom du opfatter noget genkendeligt, forsvinder det igen inden du kan nå at sige hvem der er hvem eller hvad som er hvad.

Me Too er skabt af Kristin Ryg Helgebostad og klokkenist og komponist Laura Marie Rueslåtten. Sammen vil de give publikum en oplevelse af at kunne se musik og høre bevægelse, inspireret af Rueslåttens synæstesi - et fænomen som indebærer en blanding af forskellige sanser.

Forestillingen blev nomineret til Kritikerprisen 2015 og er udvalgt til Aerowaves 2016, et internationalt netværk for præsentation af dans, samt til ICE HOT Nordic Dance Platform. Kristin Ryg Helgebostad besøgte også Bora Bora i 2015 med kompagniet Berstad/Helgebostad/Wigdel med den ligeledes kritikerroste forestilling "Jordjenta".