Me Too åbner med fængende rytmer fra trampende fødder. Et rum af lyd, lugt og bevægelse opstår på scenen gennem sang, spil og dans. Energier bygger sig op og sanserne udsættes for rytmer, lugte, farver og klokkeklang. Et fællesskab i energisk samspil fylder hele rummet og musikken er i dansernes hænder.

Med akustiske håndklokker, kropslig bevægelse og teatrale virkemidler skaber de fire dansere fantasifulde og omskiftelige billeder og skulpturer. Surrealistiske kræfter sættes i bevægelse og møder klokkernes egenskaber i et absurd samspil. Ligesom du opfatter noget genkendeligt, forsvinder det igen inden du kan nå at sige hvem der er hvem eller hvad som er hvad.

Forestillingen blev nomineret til Kritikerprisen 2015 og er udvalgt til Aerowaves 2016, et internationalt netværk for præsentation af dans, samt til ICE HOT Nordic Dance Platform. Kristin Ryg Helgebostad besøgte også Bora Bora i 2015 med kompagniet Berstad/Helgebostad/Wigdel med den ligeledes kritikerroste forestilling "Jordjenta".

Biografi

Kristin Ryg Helgebostad er uddannet fra Oslos National Academy of Arts (KhiO), hvor hun modtog en BA i Moderne Dans og en MA i koreografi. Hun er aktiv i flere kunstgrupper, heriblandt Berstad / Helgebostad / Wigdel. Deres performance "Jordjenta" (Soil Girl) blev valgt af Aerowaves i 2015. Den blev også valgt til ICE HOT Nordic Dance Platform 2014. Hun har turneret med "Soil Girl" rundt om i Norge og i fremtiden vil hun turnere b.la. til Dansefestival Barents, Nordwind festival 2015 i Berlin, Rotterdam og Tsjekkia.

Koreograf Hooman Sharifi - kunstnerisk leder af Carte Blanche moderne dansekompagni - valgte, sammen med koreograf Ingeleiv Berstad, Kristin til en kulturfestival i Bergen (forår 2015). Her skabte hun værket "LOUDSPEAKERS"

Hun og Rueslåtten havde premiere på "Me Too" til Dansens Hus i Oslo i februar 2015 og har sidenhen opført på 4+4 Days festival i Prag, BIT Teatergarasjen i Bergen og Teaterhuset Avant Garden i Trondheim.