Forestillingen præsenteres på Bora Bora i et nycirkus-dobbeltprogram sammen med forestillingen "As Heavy As It Goes". Billetten gælder til begge forestillinger (2 forestillinger på 1 aften til 1 billets pris).

OBS! "Materia" er en forestilling under stadig udvikling og den første aften 20. marts inviteres publikum til en feedback session efterfølgende med kunstneren.

En koreografi for flere polystyrenformer og et menneske.

"Materia" sigter mod at opdage, udforske og bevidne et materiales livlighed: polystyren.

Der er objektmanipulation fra et andet perspektiv, hvilket giver plads til objekterne selv i stedet for manipulatoren og derfor leger med balancen mellem disse to.

Forestillingen forsøger ikke at fremtvinge en fortælling, men lader publikum projicere deres egen fortælling om materialet på scenen.

Inden for en specifik plan er objekterne fri til at performe og tage initiativer.

Forestillingen bliver præsenteret som "in creation" og vil have sin officielle premiere hen mod slutningen af 2019.

Forestillingen er i Danmark som del af Copenhagen Circus Arts Festival - CCAF, som præsenteres af en af dansk dans' mest banebrydende koreografer og performere Kitt Johnson X-Act. Om Andrea Salustri siger hun: "Med sin radikale og nytænkende tilgang til jonglering og objekt manipulation skaber Andrea i MATERIA et helt forrygende visuelt som lydligt univers."

OM ANDREA SALUSTRI

Andrea Salustri kommer fra Rom, hvor han lærte kontaktjonglering, ildmanipulation og har arbejdet som gadekunstner.

Siden 2008 har han lært klaver som autodidakt. I 2013 afsluttede han studiet i filosofi på La Sapienza University i Rom, og besluttede derefter at flytte til Berlin for at forfølge en uddannelse i contemporary dance.

Han gennemførte først Dance Intensive-programmet på Tanzfabrik Berlin, og studerede efterfølgende dans og koreografi på HZT Berlin University.

www.andreasalustri.com