M.I.S. - NATTEN LANG er en slapstick danseforestilling, der sparker nosserne i flyvehøjde og knalder hovederne sammen i jagten på den forbandede selvforståelse.

I sidste del af trilogien om MÆND I SANDALER - der handler om mandens identitet i det moderne samfund - graver DON*GNU ned i det underbevidste. Tre vidt forskellige og dansende mænd strækker sig til bristepunktet, og kaster sig mod deres selvoppustede murværker. De udforsker mandens uventede veje og skjulte energier i hans labyrintiske søgen efter mening og patos.

Hvad er det for nogle mekanismer, vi får sat i gang, når vi som mænd søger indad for at finde svaret? Og hvordan møder vi disse mekanismer igen, når vi ser udad, og bliver konfronteret med os selv? Hvordan agerer vi i dette inferno af utilsigtede konsekvenser - med skyld og anger i den ene ende og desperate redningsaktioner i den anden?

Støttet af Statens Kunstfond, Aarhus Kommune, Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje.

 

Om Don*Gnu

Don*Gnu - Physical Theatre and Film er et kunstnerisk samarbejde, der fokuserer på dans og fysisk teater. Udtrykket er underholdende, direkte, udtryksfuldt og meget fysisk. Den kunstneriske trio ved roret består af koreograferne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen samt filmskaber Christoffer Brekne.

Kompagniet har tidligere lavet forestillingerne "As A Start", "Mænd i sandaler" og "Kvinde kend dit skab". Sidstnævnte Bora Bora co-produktion blev nomineret til en Reumert-pris og modtog Aarhus' publikumspris for scenekunst. Derudover også "N.A.R.G. - North Arena Rumble Game", der blev udvalgt til at være blandt AerowavesTwenty - tyve nye europæiske forestillinger fra lovende unge kompagnier udvalgt af over 50 danseteatre fra hele Europa.

Kompagniets navn, Don*Gnu, er bygget op omkring paradokset; at være én og flere på samme tid. Don som individ og Gnu som flokdyr, beskriver forholdet og dynamikken i samarbejdet mellem individ og gruppe. At vi står til ansvar som individ, men kun forstår og lever i relation til andre. Forestillingerne har en naiv og direkte tilgang, som underbygges af en tilbagevendende refleksion og dyb menneskelig indleven.

Don*Gnu er huskunstnere hos Bora Bora.

www.dongnu.dk