Dobbeltforestilling.

M.E.N.
En forestilling om mandlig identitet portrætteret med alvor, humor og ironi. I M.E.N. tager Edhem Jesenkovic med tre mandlige dansere godt fat i mandekønnet, og på ærlig og humoristisk vis bliver den moderne mands livsvilkår endevendt.

4 TIMES HUNDRED
Religiøse ritualer, opretholdelse af territorier og stringente regler. Det er nogle af de midler, der kan hjælpe mennesket til at overleve et samfund i total opløsning. Det er også, hvad fire kraftfulde dansere udforsker i 4 TIMES HUNDRED.

Set gennem øjnene på en ung mand, opvokset på Balkan i 90’erne, forsøger fire dansere at løse 100 forskellige problemer igennem dans og rytmiske undersøgelser af ritualer, territorier og regler. Som kunstner og person er Edhem stærkt influeret af sin opvækst i hjertet af Balkan i 90’erne. I 1993 emigrerede han til Sverige fra Sarajevo i Bosnien-Herzegovina.

De fire stærke, dansende personligheder: Hilde Ingeborg Sandvold, Merete Hersvik, Asher Lev og Thomas Holm Radil er håndplukket og skaber sammen en rå, fysisk fortælling i tæt samarbejde med Edhem Jesenković.

Støttet af Statens Kunstråd, Augustinus Fonden og Wilhelm Hansen Fonden

Varighed: 40+40 min. + 20 min. pause

Til skoler: Download undervisningsmateriale til 4 Times Hundred (pdf)