ALDERSGRUPPE: 0 - 18 MÅNEDER

"Lulla" formidler en verden af sang, bevægelse og musik, hvor vuggesange forekommer både i ny og i traditionel form. Et musikalsk møde, der åbner for deltagelse af børn og voksne på deres egne vilkår. "Lulla" fortæller ikke en konkret historie. Med udgangspunkt i vuggesange inviteres der til kropslige og musikalske interaktioner, hvor tilstedeværelse, lytning og leg er centrale. "Lulla" udforsker et udtryk, der opstår i sin helhed i scenerummet, hvor kunstnerne, børnene og de voksne udgør den kunstneriske og sociale helhed. Både lyd og bevægelse er præget af en åben og indbydende form, hvor målet er at opnå dialog og interaktion med børnene.

Antal publikummer: 20 per forestilling (10 børn + 10 voksne).
Varighed: Mellem 30-40 minutter, afhængigt af interaktiviteten.

Dybwikdans ønsker i deres forestillinger at skabe nære møder mellem udøverne og de besøgende, hvor interaktion og deltagelse bidrager til at karakterisere forestillingerne. Dybwikdans turnerer nationalt og internationalt med deres børneforestillinger.

www.dybwikdans.no

Anmeldelser

"Lulla har et holistisk, inkluderende udtryk, der konsekvent genskaber nærvær og tryghed i kontakten mellem forældre og børn gennem vuggesangen."
- Periskop

”Aldrig havde jeg forventet at få gåsehud af en børneforestilling.”
- Harstad Tidende