LOST MEMORIES om tab, erindring og fortrængning

Rystet, desorienteret og uden hukommelse ankommer Hr. H til en psykiatrisk akutmodtagelse. Stedets rum, lyde og døre fremkalder glimt af erindringer og personalet transformeres til personer fra hans fortid. Uendeligt langsomt husker han: En kvinde er fortabt i mørket.

LOST MEMORIES genskaber følelsen af indre kaos hos et menneske, der har mistet sin elskede på grund af selvmord, og den lammende fortvivlelse der rammer én, når man ser et andet menneske gå i opløsning. Forestillingen viser i tilbageblik og på en bagvendt måde det traumatiske hændelsesforløb, som førte til Hr. H’s hukommelsestab.

LOST MEMORIES er en fortælling om at miste sig selv, når man mister en anden. Om at genfinde sig selv og leve i en bevægende fortælling med dans, video, ord og musik.

LOST MEMORIES er støttet af Statens Kunstråds Scenekunstudvalg, Augustinus Fonden, Wilhelm Hansen Fonden,
Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond af 1968, Konsul Georg og hustru Emma Jorcks fond og Københavns Scenekunstudvalg.

LOST MEMORIES på turné er støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst.

(OBS! Der er stroboskop-lys i visse dele af forestillingen)

 

Anmeldelser

"Fordi hun formår at balancere blandingen af tragedie og absurd teater i sit tvist af moderne dans, lykkes det Pernille Garde at skabe rystende og vedkommende danseteater. Det er flot gået.”
- Majbrit Hjelmsbo, Weekendavisen

"Den har dybde og har noget på hjerte, og nok så vigtigt kan man følge med i handlingen og derfor tage stilling. Det er ikke så tit, det sker inden for moderne dans."
- Pia Stilling, Kultunaut * * * * *

"Sætter følsomt fokus på fortrængning og hukommelsestab.”
- Vibeke Wern, Berlingske Tidende * * * *

"Det er en meget intens oplevelse at se Lost Memories. Sjældent holdes publikum så fast fanget af en dansefortælling hele vejen igennem, som i denne lille koreografiske danseteaterperle.”
- Nanna Vinter, Terpsichore

“Et konstant lækkert, næsten filmisk flow af bevægelser og sceneskift.”
- Ida Fredericia, kulturshot.dk * * * * *

“Et bevægende indblik i vort eget væsen.”
- Gert Poder, Arbejderen * * * * *