DANS BABY DANS FESTIVAL
Aldersgruppe: 1 1/2 til 3 år.

En unik interaktiv oplevelse for de yngste børn. Forestillingen udspiller sig oven på en interaktiv skærm på gulvet i en teatersal, hvor børnene selv spiller hovedrollen i historien.

Little Night skaber poetiske associationer i et natteunivers, med humoristiske karakterer og et babyvenligt strejf af absurdisme og surrealisme. Småbørnene møder stjerner på rejse med deres håndtasker, herrer med paraplyer falder ned fra himlen og farvepletter invaderer rummet.

Alle børn iklædes hvide dragter og bliver på den måde selv både aktører i forestillingen og små lærreder for kunstprojektionerne. En kvindelig danser faciliterer oplevelsen og inviterer de yngste til at lege med skærmens figurer og deres små kroppes bevægelser.

 

Imaginart

Little night er skabt af Imaginart, et spansk scenekunstkompagni, der har specialiseret sig i innovative forestillinger for børn mellem 0-5 år. Deres forestillinger er kendt for at vække børnenes nysgerrighed, berige fantasien og udforske grænser. Imaginart har skabt og produceret Little Night efter deres internationale succes med forestillingen Sensacional.