OBS! DOBBELTPROGRAM

Daniele Ninarello skaber en flydende strøm af bevægelser i dialog med et lydbillede, skabt i liveimprovisation af saxofonisten Dan Kinzelman. Kudoku er en dialog mellem to dygtige kunstnere, der udforsker kroppens fysiske og lydlige udtryk og hvordan disse efterlader synlige spor i tid og rum. Daniele Ninarellos hypnotiske bevægelser vil langsomt rense dit blik og bringe dig ind i en fredfyldt tilstand.

Bemærk: Værket vises på Spring Forward som dobbeltforestilling med videoen "The Ascension into Lazarus".

Biografier

Daniele Ninarello

Daniele Ninarello er danser og koreograf. Efter at være blevet uddannet på Rotterdam Dance Academy (RDA Codarts), arbejdede han for flere internationale koreografer som Bruno Listopad, Felix Ruckert og Virgilio Sieni.

Siden 2007 har han præsenteret sine egne værker på forskellige festivaler, herunder Les Repérages/Danse i Lille, Les Hivernales Avignon, Quand les régions s'en mêlent, Anticorpi XL i Italien og Dance Roads, støttet af Mosaico Danza.

Kudoku havde premiere på Biennale Danza 2016 (Teatro La Fenice - Venezia)

Dan Kinzelman

Dan Kinzelman er performer og komponist. Efter sin uddannelse som jazzmusiker ved University of Miami i 2004 flyttede Dan Kinzelman til Italien, hvor han har boet siden 2005. Han blev en del af trompet legenden Enrico Rava’s band og samarbejde med nye talenter fra sin egen generation som Giovanni Guidi, Simone Graziano og William Tatge.

Dan skriver netop nu på musik til nye plader med Hobby Horse og Dan Kinzelman Ghost, og til en ny danseforestilling med Daniele Ninarello med premiere i 2017.