Forestillingen præsenteres på Bora Bora i et italiensk dobbeltprogram sammen med forestillingen "WRECK - List of extinct species". Billet gælder til begge forestillinger.

"Kokoro" er et japansk ord, der kan oversættes som vores 'indre væsen', men det indeholder både begreberne 'sind' og 'hjerte'. Koreograf og performer Luna Cenere reflekterer over spørgsmålet om at være og vores opfattelse af virkeligheden.

I "Kokoro" bliver den nøgne krop - med dens specifikke arkitektur, blottet, omdannet - til et poetisk medium. Gennem en imponerende kontrol af kroppens detaljerede bevægelser - knogler, muskler og hud - skaber Luna Cenere konstant skiftende billeder gennem langsomme, hypnotiske såvel som krampagtige, bølgende kropsbevægelser. Muskelsammentrækninger, vejrtrækning og imponerende balance bruges til at skabe forskellige levende og ofte ansigtsløse, symmetriske og asymmetriske organismer.

Luna Cenere fremmaner en indre tilstand, hvor observatøren kan opleve en eller flere forskellige karakterer. Billeder der tilhører og ikke tilhører den virkelige verden.

Hendes krop ledsages af stemningsfulde lydbilleder af komponisten Gerard Valverde skabt af naturlige lyde, elektronik og korstemmer.

"Kokoro" blev udvalgt af det europæiske netværk af danseteatre, Aerowaves, til at være blandt de 20 bedste nye talenter, der skal præsenteres rundt i Europa i 2018.

Forestillingen indeholder nøgenhed.